VIDEO PAPARAZZI / Dragostea se întreţine cu portofelul plin! Iată cum îşi răsfaţă Ion Haiduc iubita mai tânără cu 43 de ani

+4 click pentru
galerie

La 71 de ani, Ion Haiduc este, fără îndoială, un bărbat norocos. Artistul are o iubită cu 43 de ani mai tânără decât el, pe care a cunoscut-o pe Facebook, şi pe care o tratează ca pe o prinţesă.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Ion Haiduc chiar în timp ce-i făcea toate poftele Alexandrei, partenera sa de viaţă. Aflaţi într-un mall din Capitală, cei doi au luat la rând magazinele cu haine de lux.

Fără să stea pe gânduri, tânăra iubită a actorului a dat iama în obiectele vestimentare aflate pe rafturi. Pentru mai bine de două ore, Alexandra a studiat straiele expuse şi, evident, le-a ales pe cele mai frumoase. Cum dragoste se întreţine, uneori, şi cu portofelul, Ion Haiduc nu avut nimic de obiectat. Din contră! Acesta a fost la dispoziţia iubitei sa, ori de câte ori aceasta i-a cerut părerea în legătură cu vreun pulover sau cu vreo pereche de pantaloni. Ion Haiduc a profitat de ocazie şi, precum un bărbat în pas cu moda, şi-a cumpărat câteva obiecte vestimentare.

A fost bătut de o femeie

Viaţa amoroasă a lui Ion Haiduc a fost marcată de un episod neaşteptat. Una dintre fostele partenere ale artistului i-a plicat acestuia o corecţie fizică.

„Am luat şi şuturi în fund. Eram student şi eram cu cineva, iar în momentul în care i-am spus că vreu să ne despărţim, m-a înjurat de mamă, mi-a dat două şuturi în fund şi a plecat. Nu a suportat despărţirea”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars, Ion Haiduc.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Teodora Becali, îndrăgostită nebuneşte de un băiat de oraş! Primele imagini cu cei doi amorezi!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Alexandra Becali se ţine de aroganţe! Blondina şi-a cumpărat un bolid de peste 100.000 de euro

Ion Haiduc s-a născut pe data de 3 Decembrie 1947 la Oradea. În 1969, acesta a absolvit Insitutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, Facultatea de Teatru, specializarea Actorie, la clasa profesorului Gheorghe Dem Loghin. Haiduc a jucat în filme ca: „Priveşte înainte cu mânie”, „Amen”, „Cauză şi efect 3”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro