VIDEO PAPARAZZI / Dragostea se întreţine cu portofelul plin! Iată cum îşi răsfaţă Ion Haiduc iubita mai tânără cu 43 de ani

+4 click pentru
galerie

La 71 de ani, Ion Haiduc este, fără îndoială, un bărbat norocos. Artistul are o iubită cu 43 de ani mai tânără decât el, pe care a cunoscut-o pe Facebook, şi pe care o tratează ca pe o prinţesă.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Ion Haiduc chiar în timp ce-i făcea toate poftele Alexandrei, partenera sa de viaţă. Aflaţi într-un mall din Capitală, cei doi au luat la rând magazinele cu haine de lux.

Fără să stea pe gânduri, tânăra iubită a actorului a dat iama în obiectele vestimentare aflate pe rafturi. Pentru mai bine de două ore, Alexandra a studiat straiele expuse şi, evident, le-a ales pe cele mai frumoase. Cum dragoste se întreţine, uneori, şi cu portofelul, Ion Haiduc nu avut nimic de obiectat. Din contră! Acesta a fost la dispoziţia iubitei sa, ori de câte ori aceasta i-a cerut părerea în legătură cu vreun pulover sau cu vreo pereche de pantaloni. Ion Haiduc a profitat de ocazie şi, precum un bărbat în pas cu moda, şi-a cumpărat câteva obiecte vestimentare.

A fost bătut de o femeie

Viaţa amoroasă a lui Ion Haiduc a fost marcată de un episod neaşteptat. Una dintre fostele partenere ale artistului i-a plicat acestuia o corecţie fizică.

„Am luat şi şuturi în fund. Eram student şi eram cu cineva, iar în momentul în care i-am spus că vreu să ne despărţim, m-a înjurat de mamă, mi-a dat două şuturi în fund şi a plecat. Nu a suportat despărţirea”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars, Ion Haiduc.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Teodora Becali, îndrăgostită nebuneşte de un băiat de oraş! Primele imagini cu cei doi amorezi!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Alexandra Becali se ţine de aroganţe! Blondina şi-a cumpărat un bolid de peste 100.000 de euro

Ion Haiduc s-a născut pe data de 3 Decembrie 1947 la Oradea. În 1969, acesta a absolvit Insitutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, Facultatea de Teatru, specializarea Actorie, la clasa profesorului Gheorghe Dem Loghin. Haiduc a jucat în filme ca: „Priveşte înainte cu mânie”, „Amen”, „Cauză şi efect 3”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro