VIDEO PAPARAZZI / Dragostea se întreţine cu răsfăţ! Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate au lăsat totul baltă şi şi-au satisfăcut capriciile

+4 click pentru
galerie

Unii au cântat prohodul relaţiei dintre Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, dar cei doi se iubesc nebuneşte! Aceştia nu încetează să se răsfeţe de mama focului, iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie.

Recent, Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate au lăsat totul baltă şi şi-au satisfăcut capriciile. Fără să stea pe gânduri, alături de câţiva prieteni, cei doi amorezi au ales să se relaxeze pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală. Pentru mai bine de două ore, aceştia au fost protagoniştii unor momente fabuloase.

Pentru că fumatul este marele său viciu, milionarul englez a început seara cu un trabuc din care a tras cu poftă în repetate rânduri. Apoi, la dorinţa Biancăi Drăguşanu, Tristan Tate a chemat un ospătar care le-a luat comanda. Apoi a urmat un adevărat festin culinar!

Superba blondină şi iubitul ei şi-au satisfăcut papilele gustative cu preparate alese, atât de gustoase, încât cei doi îndrăgostiţi au mâncat totul pe nerăsuflate. Fără să mai ţină cont de siluetă, Bianca Dăguşanu a dat iama în delicatesele de pe masă. Nici Tristan Tate nu s-a lăsat mai prejos. Milionarul „i-a luat faţa” partenerei sale şi a terminat primul de înfulecat.

Vacanţă de vis la Cannes

Vara aceasta a fost una plină pentru Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate. Recent, cei doi amorezi au petrecut câteva zile de vis la Cannes.

Cum Tristan Tate este milionar şi sparge mii de euro la fiecare ieşire, el a vrut să o impresioneze şi pe frumoasa blondină, aşa încât a răsfăşat-o doar cu delicatese, iar petrecerile la care au participat au avut loc în locaţii exclusiviste.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini bombă cu Ilie Nastase şi noua iubită! I-am filmat când o muta deja în casa tenismenului

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Le-au cedat nervii! Irina Loghin şi soţia lui Răzvan Lucescu, implicate într-un scandal monstru! Un bătrân le-a scos din minţi

Pe lângă cluburile de lux în care au petrecut noaptea, cei doi porumbei au mers ziua la plajă, pentru a profita de vremea bună şi de razele soarelui.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro