VIDEO PAPARAZZI / Le-au cedat nervii! Irina Loghin şi soţia lui Răzvan Lucescu, implicate într-un scandal monstru! Un bătrân le-a scos din minţi

+4 click pentru
galerie

Irina Loghin şi Ana Maria, soţia lui Răzvan Lucescu, şi-au pierdut cumpătul! Ziua în amiaza mare, cele două vecine de cartier s-au certat ca la uşa cortului cu un bătrân. Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, are imagini din timpul scandalului.

Cu câteva zile în urmă, Irina Loghin şi Ana Maria Lucescu au fost protagonistele unor momente uluitoare. În faţa paparazzilor noştri, cele două femei s-au luat la harţă cu un bătrân. Extrem de nervoasă, soţia lui Răzvan Lucescu s-a contrat cu bărbatul respectiv, susţinută puternic de câţiva apropiaţi. În schimb, celebra cântăreaţă de muzică populară a fost mai rezervată şi s-a rezumat să spună doar câteva vorbe.

Deşi nu ştim care a fost motivul scandalului, Ana Maria Lucescu nu s-a lăsat până nu l-a pus la punct pe omul respectiv. Mai bine de o jumătate de oră, nora lui Mircea Lucescu a gesticulat şi s-a răstit la bătrân, semn că acesta a reuşit să o evenerveze la culme.

La un moment dat, Irina Loghin a cedat şi a plecat acasă. În schimb, Ana Maria Lucescu a continuat să se certe ca la uşa cortului cu bărbatul cărunt.

O bunică tânără

Anul trceut, la 16 noiembrie, Ana Maria Lucescu a devenit bunică. Fiica ei, Marilu, a adus pe lume un băieţel, într-o clinică privată din Capitală.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / O bunăciune a reuşit să-l pună pe jar pe Fulgy! I-a dansat în maşină, apoi i-a arătat semne obscene!

Citeşte şi: Imagini senzaţionale cu Roxana Dobre! Cum le dă peste nas rivalelor! Paparazzii Spynews.ro au prins-o în plină acţiune

Fericitul evenimnet a avut loc la doi ani distanţă după ce Marilu şi alesul inimii ei s-au căsătorit. Nunta a avut loc într-un cadru de vis, la Buftea. La petrecere au fost invitate peste 200 de persoane printre care s-au numărat mai multe vedete autohtone, dar şi greii fotbalului românesc.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest