VIDEO PAPARAZZI / E celebru şi bogat, dar şi bărbat adevărat! Chef Florin Dumitrescu, gesturi pe care orice femeie le aştepată de la soţul ei

+4 click pentru
galerie

Dur cu concurenţii din cadrul show-ului „Chefi la cuţite”, Florin Dumitrescu este un bărbat de nota 10 în viaţa privată. Familist convins, celebrul chef este la picioarele soţiei sale.

Cu câteva zile în urmă, Florin Dumitrescu a fost protagonistul unor gesturi demne de toată lauda. Aflat în oraş, împreună cu Cristina, nevasta sa, cunoscutul bărbat a lăsat pe toată lumea mască. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt memorabile!

La un moment dat, soţia celebrului chef a intrat într-un supermarket, dornică să cumpere cele necesare traiului de zi cu zi al familiei sale. În timp ce nevasta sa umplea de zor un coş, Florin Dumitrescu a preferat să rămână afară, dornic să fumeze şi să butoneze telefonul mobil.

După ce a aflat toate noutăţile de pe reţelele de socializare, Florin Dumitrescu s-a postat în faţa magazinului în care se afla soţia sa. Când Cristina şi-a făcut apariţia, chef-ul i-a deschis uşa şi a luat în primire pungile în care se aflau produsele cumpărate de aceasta. Apoi, cei doi s-au urcat în maşina familiei şi s-au făcut nevăzuţi.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Momente cumplite trăite de Anda Adam într-un mall! Vedeta a rămas fără portofel, iar ce a urmat întrece orice închipuire

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Poliţia i-a luat urma Alexandrei Becali! Fiica „Războinicului Luminii”, luată la întrebării de oamenii legii, la miezul nopţii

Chef Florin Dumitrescu şi soţia sa s-au căsătorit în iunie 2014. Primul copil al cuplului, Ava Elisabeta, a venit pe lume în iunie 2013. În aprilie 2015 s-a născut şi cea de-a doua fetiţă a lor, Mia.

Cu mult înainte de a deveni un bucătar celebru, Florin Dumitrescu a fost un sportiv de succes. În copilărie, el a făcut polo, iar rezultatele pe care le-a obţinut au fost remarcabile. Chef-ul a fost campion municipal şi naţional la polo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro