VIDEO PAPARAZZI / E gata de o seară romantică! Indiciile care o dau pe gol pe celebra mondenă, Mirela Zeţa 

+4 click pentru
galerie

Romantismul o caracterizează pe Mirela Zeţa! Cunoscută actriţă s-a pregătit intens pentru o seară de neuitat alături de iubitul mai tinerel decât ea, aşa cum spun gurile rele.

În plin sezon estival, când reprezentantele sexului frumos vor să facă senzaţie pe litoral, Mirela Zeţa are alte preocupări. Aflată într-o relaţie, deci neinteresată să pună pe jar suflarea masculină, vedeta îşi vede liniştită de treburile sale.

Recent, actriţa a pus la cale o seară romantică, iar paparazzii Spynews.ro au prins-o în acţiune. Fără să stea pe gânduri, aceasta a mers într-o cofetărie de fiţe din Capitală. Cu zâmbetul pe buze, Mirela Zeţa a comandat mai multe prăjituri.

Ba mai mult, vedeta a profitat din plin de faptul că în cofetăria respectivă se comercializau şi băuturi alcoolice. Astfel, aceasta a cumpărat şi o sticlă de vin.

Apoi, mulţumită de faptul că a găsit tot ce avea nevoie pentru o seară magică, îndrăgita actriţă a părăsit locaţia respectivă, decisă să ajungă cât mai repede acasă. Ea s-a urcat în autoturismul său şi s-a făcut nevăzută.

S-a iubit cu Bendeac

În anii studenţiei, Mirela Zeţa o poveste de dragoste alături de Mihai Bendeac, colegul ei de atunci. Relaţia din aceştia s-a rupt din cauza că actorii aveau firi diferite.

„N-a durat foarte mult, dar a fost superb şi am avut multe de învăţat de la ea. Nu am fi putut să rămânem împreună, întrucât avem personalităţi ce se lovesc mereu cap în cap”, a declarat Mihai Bendeac.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Dan Bittman s-a făcut băiat de casă! Cum se comportă artistul, atunci când nicio puicuţă nu îi dă târcoale

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Adrian Alexandrov a făcut o nefăcută! După ce s-a plimbat cu Elena Udrea pe plajele din Costa Rica, a ieşit în oraş cu o altă femeie

Născută la 17 august 1982, în Bucureşti, Mirela Zeţa a devenit cunoscută după ce a jucat într-un serial de televiziune. De asemenea, aceasta a primit un rol şi în filmul „Restul e tăcere”, lansat în anul 2007, regizat de Nae Caramfil, multiplu premiat la Galele Gopo dn 2009.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro