VIDEO PAPARAZZI / Ea comandă, el execută! Nicoleta Nucă și iubitul, sesiune nebună de shopping, înainte de Sărbători. Au golit portofelul și rafturile!

+4 click pentru
galerie

Este una dintre cele mai sexy prezențe feminine de la noi și nu vă gândiți că doar pe scenă, ci și atunci când merge la banalele cumpărături! Nicoleta Nucă a făcut senzație într-un supermarket din Capitală și a dat de înțeles că ea este „cocoșul” din relația cu iubitul său. 

Nicoleta Nucă, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi a întors toate privirile într-un supermarket din Capitală. Focoasa șatenă a ieșit la cumpărături alături de iubitul său și nu e de mirare că ea comandă, iar el execută! Cu o așa iubită...e cam greu să spui „nu” și să nu-i faci pe plac.

Cei doi s-au plimbat minute întregi printre rafturi, iar Nicoleta Nucă a adunat tot ce se putea: decorațiuni pentru brad, pentru casă, cadouri pentru cei dragi și multe alte lucruri. În timp ce artista zburda printre rafturi, iubitul ei o urma întocmai, cumințel, cu căruciorul plin cu de toate, pesemne că ea este cea care decide, iar el spune...„da, iubi”. 

Ei, gluma glumă, însă știm cu toții că atunci când un bărbat iubește o femeie, este imposibil să nu-i facă pe plac. Și mai știm și că femeile se pricep cel mai bine atunci când vine vorba de alegerea cadourilor pentru Sărbători. De apreciat este faptul că cei doi au făcut acest lucru împreună și au petrecut timp de calitate, unul în compania celuilalt. 

Cum a atras Nicoleta Nucă toate privirile, în supermarket

Chiar și atunci când este îmbracată sport, pe Nicoleta Nucă nu ai cum să nu o observi. Artista a purtat o pereche de colanți negri, foarte mulați, la care a asortat un tricou oversize, alb, care îi lăsa la vedere sânii voluptoși. Cu părul prins și machiată discret, Nicoleta Nucă a făcut senzație la cumpărături. 

Ea și iubitul său au golit toate rafturile, iar dacă ținem cont de faptul că au cumpărat o mulțime de lucruri, au golit, cu siguranță, și portofelul!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro