VIDEO PAPARAZZI / Educaţia se face la restaurant! Adrian Minune îşi lasă fiul să fumeze, dar îi interzice un alt viciu

+6 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! Adrian Minune a ajuns să-i facă educaţie fiului său, Florin Adrian Jr, la restaurant. Artistul îi dă voie puştiului să fumeze, deşi acesta este minor.

Chiar dacă este mic de statură, Adrian Minune este, fără îndoială, un om cu suflet mare. În urmă cu câteva zile, acesta şi-a scos familia în oraş, într-un restaurant de fiţe, iar nimic nu prevestea ce urma să se întâmple.

La un moment dat, în toiul distracţiei, Adrian Minune a comandat mai multe shot-uri, dornic să ţină un toast. Fără să stea pe gânduri, Florin Adrian Jr i-a cerut voie tatălui său să bea şi el un păhărel. Din doar câteva vorbe, sub privirile soţiei sale, dar şi ale paparazzilor Spynews.ro, manelistul l-a pus la punct pe puşti. Artistul i-a transmis fiului său că nu are voie să consume alcool.

În schimb, pentru că mai toată lumea de la masă fuma narghilea, Adrian Minune i-a permis adolescentului să tragă şi el din luleaua orientală.

Muzica este viaţa lui

Chiar dacă îi plac viciile de mic, Florin Adrian Jr vrea să devină un muzician de succes. Anul trecut, puştiul a obținut Premiul I la Concursul internațional „Tinere talente”, la chitară clasică. Fiul lui Adrian Minune a reprezentat Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti” din București.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Dan Capatos trebuie să intervină rapid! Sacrificiile pe care Vika Jigulina le face de dragul celebrităţii

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Sorinel Puştiu s-a dat în spectacol la cinematograf! S-a dus la VIP şi a făcut ce ştie mai bine

Adrian Minune şi soţia sa, Câți, mai au două fete, de asemenea, eleve ale aceluiași liceu din Capitală. Carmen și Adriana, amândouă foste eleve ale școlii de canto condusă de Crina Mardare, nu au dovedit că și-ar dori să-i facă tatălui lor concurență, în zona manelelor și a muzicii de petrecere.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro