VIDEO PAPARAZZI / El e şomerul de lux al fotbalului românesc! Dovada că Victor Piţurcă e unul dintre cei mai bogaţi antrenori

+4 click pentru
galerie

Victor Piţurcă (62 de ani) este, fără îndoială, cel mai norocos antrenor român! Chiar dacă în ultimii doi ani nu şi-a mai găsit de lucru, fostul selecţioner al României nu are motive de a se plânge pe plan financiar. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro dovedesc faptul că “Piţi” nu o duce rău în “şomaj”.

Cunoscut ca un tip pragmatic, căruia nu îi place să piardă nici măcar un leu, Victor Piţurcă şi-a asigurat liniştea pe o perioadă îndelundată, după ce a câştigat două milioane de euro în urma unui litigiu pe care l-a avut cu Al Ittihad, fostul său club. În plus, antrenorul aşteaptă ca Adrian Mititelu, cel care i-a fost şef în Oltenia, să-i achite şapte milioane de euro, reprezentând clauza de reziliere a contractului cu FC U Craiova, prima de instalare și restanțe salariale.

În acest context, Victor Piţurcă îşi vede liniştit de viaţă. Din când în când, pentru că timpul îi permite, fostul selecţioner mai aruncă un ochi asupra conturilor sale. Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când paparazzii noştri l-au surprins pe antrenor în sediul central al unei bănci.

Relaxat, “Piţi” a lăsat buletinul la intrarea în sediul unităţii financiare, apoi a aştepta ca un angjat să îl preia. După ce omul şi-a făcut apariţia, fostul selecţioner l-a salutat pe acesta, apoi a mers să vadă cum stau lucrurile cu finanţele sale. Victor Piţurcă a plecat mulţumit de la bancă şi, precum un bărbat care se respectă, la ieşire a fost aşteptat de şoferul său.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Trăieşte regeşte şi pe toţi îi răsplăteşte! Omul alături de care Cristi Borcea a făcut legea la Dinamo, surprins în timp ce dădea şpagă!

Citeşte şi: FOTO / Milan Cristian nu îl moşteneşte pe Cristi Borcea! La ce sport îl duce Valentina Pelinel pe fiul fostului acţionar al clubului Dinamo

Până acum, la nivel de club, Victor Piţurcă le-a antrenat pe Steaua, Universitatea Craiova, FCSB şi pe Al Ittihad. Acesta a fost selecţionerul echipei naţionale de tineret al României, dar şi al primei reprezentative.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro