VIDEO PAPARAZZI/ EXCLUSIV / Gest disperat făcut de Ionel Dănciulescu! A fost filmat în timp ce încălca legea pentru sănătate

+2 click pentru
galerie

Pandemia de coronavirus nu dă pace vedetelor noastre care în aceste momente stau cât mai izolate și încearcă să se protejeze împotriva virusului. Ionel Dănciulescu, fostul mare fotbalist, a fost surprins în trafic în timp ce încălca legea pentru a ajunge de urgență la o farmacie! 

Cu puțin timp în urmă, paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele lui Ionel Dănciulescu, atacantul care a făcut istorie în tricoul formației din Ștefan Cel Mare. Acesta s-a urcat la volanului bolidului său de lux, a stat câteva momente în mașină, iar ulterior a pornit la drum. 

A trecut pe roșu!

Foarte grăbit în trafic, fostul fotbalist nu a mai ținut cont de legile circulației, iar la o intersecție din Capitală Ionel Dănciulescu ”a uitat” că roșu nu permite trecerea și și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-a întâmplat

După mai multe minute, acesta a ajuns în parcarea unei farmacii. Deoarece autoritățile nu lasă mai mult de 3 persoane într-o locație în contextul pandemiei de coronavirus, fostul fotbalist a așteptat la ușă până când cineva a părăsit farmacia. Îmbrăcat lejer, Ionel Dănciulescu a intrat rapid în interior și a ieșit cu un colet de la o firmă de curierat. 

Ionel Dănciulescu s-a urcat la volanul mașinii și s-a îndreptat către un magazin. A intrat în supermarket și a ieșit afară după câteva minute cu o cafea în mână, dar vorbind și la telefon.  Ajuns acasă, Ionel Dănciulescu a parcat mașina în fața blocului și s-a îndreptat către locuință.

Dănciulescu a făcut istorie și cu Steaua și cu Dinamo, cele două mari rivale!

Ionel Dănciulescu a fost unul dintre cei mai apreciați fotbaliști de la noi. Acesta a evoluat pentru Electroputere Craiova, Dinamo, Altay Izmir, Steaua, Shandong Luneng și Hercules Alicante. Pentrul echipa națională a bifat 8 selecții și a marcat două goluri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro