VIDEO PAPARAZZI / Fără iubit, pe cei din jur i-a fericit! Iată cum îşi distrează Inna prietenii

+4 click pentru
galerie

Rămasă singură, după mai multe relaţii eşuate, Inna nu o duce rău deloc! Artista îşi petrece timpul liber alături de prieteni, iar acest lucru îi prinde foarte bine. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Cu câteva zile în urmă, însoţită de cei mai buni amici, după lăsarea întunericului, Inna a mers într-un restaurant de fiţe din Capitală. Pentru câteva ore, celebra cântăreaţă şi prietenii săi au servit cina şi au stat la poveşti. Vedeta a fost într-o formă de zile mari.

Într-o vervă extraordinară, Inna a pus rapid stăpânire pe discuţie. Artista a vorbit mai tot timpul şi a râs de nenumărate ori, chiar dacă pe strada dragostei nu a răsărit soarele de ceva vreme. Amicii vedetei au fost cei mai câştigaţi! Aceştia s-au distrat pe cinste în compania celebrei cântăreţe.

A cucerit mai mulţi bărbaţi însuraţi

Încurcată mai e viaţa amoroasă a Innei! După ce a avut o relaţie cu Lucian Gitiţă, impresarul ei, vedeta a trăit o poveste de dragoste alături de un celebru fotograf american, pe numele său John Perez. Acesta are o fiică, Kaliah, iar pe mama copilei o cheamă Eliza. În urmă cu un an, cei trei au fost împreună în Costa Rica, țară în care, întâmplător sau nu, și Inna obișnuiește să meargă foarte des.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ioniţă de la Clejani a renunţat la Merţan-ul de 80.000 de euro! Acum conduce o maşină mai ieftină decât un telefon mobil

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când Petrişor Ruge lipseşte, doar alcoolul o linişteşte! Sandra Izbaşa - singură, tristă şi cu paharul în mână

Apoi, gurile rele au spus că Inna ar avea o idilă cu unul dintre cel mai cunoscuți și iubiți actori din Turcia, Burak Ozcivit. Cei doi au filmat împreună un spot publicitar, iar la platou s-ar fi apropiat foarte mult. Prietenia dintre Burak și Inna nu i-a picat deloc bine soției acestuia. Femeia i-ar fi interzis actorului să se împrietenească cu cântăreaţa pe rețelele de socializare sau să-și împartă like-uri cu aceasta.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest