VIDEO PAPARAZZI / Fost „cârcotaş”, Mihai Găinuşă se crede cel mai tare şofer din oraş! A ignorat culoarea roşie a semaforului, pentru o porţie de mâncare

+4 click pentru
galerie

Ani la rând, Mihai Găinuşă (48 de ani) le-a taxat aspru pe vedetele îngâmfate, însă, în cele din urmă, fostul „cârcotaş” a ajuns să se ţină de aroganţe. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe „Mişu” în timp ce se dădea în spectacol pe străzile din Capitală.

Cu câteva zile în urmă, grăbit, după ce a plecat de la o întâlnire de afaceri, Mihai Găinuşă şi-a bătut joc de Codul Rutier. Aflat la volanul bolidului său, fostul „cârcotaş” a încălcat mai multe reguli de circulaţie.

Prima dată, „Mişu” nu a ţinut cont de faptul că un pieton se angajaze, regulanetar, în traversarea unei străzi. În loc să oprească şi să-i acorde prioritate omului, Mihai Găinuşă a profitat de faptul că acesta mergea încet şi şi-a continuat deplasarea.

Nu după mult timp, „Mişu” a comis-o din nou! De această dată, celebrul bărbat a forţat semaforul şi a trecut pe culoarea roşie. Din fericire pentrul el, niciun poliţist tutier nu se afla prin preajmă.

Dar de ce se grăbea Mihai Găinuşă? După aproximativ 10-15 minute de condus, fostul coleg de platou al lui Şerban Huidu s-a oprit într-o zonă în care se desfăşura un târg cu produse tradiţionale. Fără să stea pe gânduri, „Mişu” a cumpărat câteva alimente, apoi s-a urcat din nou la volanul maşinii sale şi s-a făcut nevăzut.

AICI PUI VIDEO

Citeşte şi: EXCLUSIV! Bomba începutului de an în lumea mondenă! Codin Maticiuc va deveni tătic! Avem primele imagini cu graviduţa! Are o burtică superbă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Alexandra Becali se ţine de aroganţe! Blondina şi-a cumpărat un bolid de peste 100.000 de euro

Născut la 6 noiembrie 1970, în Sibiu, Mihai Găinuşă este un realizator și prezentator de radio și de televiziune. El a absolvit cursurile Şcolii Superioare de Jurnalist și a avut bursă media la Paris.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro