VIDEO PAPARAZZI / Frate, frate... dar nota e pe bani! Are conturile pline, dar când vine nota de plată, Selly nu-şi iartă amicii

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Frate, frate... dar nota e pe bani! Are conturile pline, dar când vine nota de plată, Selly nu-şi iartă amicii © paparazzi

Selly, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri de la noi, câștigă sume uriașe din munca pe care o face pe internet, însă era foarte atent atunci când vine vorba despre felul în care își cheltuie banii. Paparazzii SpyNews.ro l-au surprins pe celebrul tânăr într-un restaurant de lux, în timp ce își împărțea cu membrii din trupă banii pentru nota de plată. 

Paparazzii SpyNews.ro sunt foarte vigilenți atunci când vine vorba despre cele mei importante persoanaje de la noi, iar Selly nu a fost ratat și chair a fost surprins într-o ipostază demnă de un tânăr educat și foarte atent la banii pe care îi câștigă. 

Celebrul vlogger a ieșit la un restaurant de lux din Capitală alături de prietenii și membrii din trupa în care performează. Probabil aceștia au planificat întâlnirea pentru a pune la punct mai multe detalii legate despre evenimentele pe care le vor avea în curând, căci da, trupa fenomen are o grămadă de concerte în întreaga țară, iar fanii sunt în delir de fiecare dată când îi văd. 

Aceștia și-au comandat mai multe lucruri la masa la care aveau rezervare, iar ulterior Selly și prietenului lui au ieșit afară să fumeze o tigără. Aceștia au schimbat mai multe vorbe, iar apoi s-au întors înapoi la restul membrilor trupei unde au decis să ceară nota de plată pentru consumația făcută.

Foarte chibzui și atent la banii săi, Selly nu a plătit întreaga consumație ci a procedat frățește cu prietenii săi. Celebrul vlogger a cerut fiecăruia banii pentru ce au consumat, iar bineînteles, nimeni nu s-a opus gestului, fiind ceva normal. 

Fără ”să arunce cu banii pe fereastră”, Selly a primit de la fiecare partea lor de bani și au ieșit din local. Toții membrii l-au urmat pe vlogger ca pe un adevărat lider. El a mers primul, iar în spatele lui au venit imediat și prietenii săi. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro