VIDEO PAPARAZZI / Gest șocant făcut de Alex Pițurcă în văzul tuturor, în plină pandemie de coronavirus! Fără mască la gură și oprit de poliție!

+3 click pentru
galerie

Pandemia de coronavirus nu pare să-i sperie pe Alex Pițurcă. Celebrul fotbalist a fost surprins de paparazzii SpyNews.ro în urmă cu doar câteva zile în timp ce mergea la cumpărături într-un mall din Capitală, dar fără să aibă la el o mască de protecție. 

În timp ce toată lumea se află în izolare, Alex Pițurcă nu pare să fie speriat de pandemia de coronavirus. În urmă cu doar câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe acesta în timp ce mergea într-un mall din Capitală, însă ceea ce am remarcat este faptul că tânărul nu poartă mască de protecție, deși autoritățile au recomandat acest lucru. Mai mult de atât, Alex Pițurcă a parcat chiar în stația de autobuz, îngreunând circulația mijloacelor de transport. 

A strănut la ușa magazinului...fără mască la gură 

Îmbrăcat într-o pereche de jeans și o geacă neagră de piele, Alex Pițurcă a coborât din bolidul său și s-a îndreptat către magazin. Înainte să intre în locație, tânărul a strănutat, fără să fie atent la gestul făcut în public. Nu a avut un șervețel la el, însă fotbalistul și-a pus mână la gură și a intrat direct în magazin.

După minute bune în timp ce a stat în interiorul centrului comercial, Alex Pițurcă a ieșit și și-a continuat drumul spre mașină. A așteptat la trecerea de pietoni să primească prioritate, dar o bicicletă a fost foarte aproape să-l lovească. Aceasta s-a speriat pentru o clipă, dar și-a continuat drumul.

A fost oprit de poliție

După ce a depășit incidentul, tânărul a mers la mașina sa, iar după mai mulți kilometri, ce să vezi...ghinion. Aceasta a fost oprit de către poliție, cel mai probabil pentru verificarea adeverinței de părăsire a domiciliului, dar după ce a stat câteva minute cu organul legii, Alex Pițurcă a pornit mașina și și-a continuat drumul mai departe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro