Prima imagine cu băiețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. ”Nu-mi ascund copilul”

+3 click pentru
galerie

Prima imagine cu băiețelul Cristinei Ich și al lui Alex Pițurcă. ”Nu-mi ascund copilul” © arhiva

Cristina Ich are motive adevărate de mândrie. Anul trecut a devenit mămică, iar de atunci trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Astăzi, vedeta a publicat prima imagine cu băiețelul ei și al lui Alex Pițurcă.

De când au devenit părinți, Alex Pițurcă și Cristina Ich au parte de cea mai frumoasă perioadă. Viața lor s-a schimbat complet, iar micuțul Noah este cel care le face zilele mai frumoase de fiecare dată. 

Dacă până în acest moment, Cristina a ales să nu posteze imagini cu copilul său, iată că astăzi a luat marea decizie de a publica primele fotografii cu Noah, mai ales că urmăritorii i-au cerut de mai multe ori acest lucru și chiar s-au întrebat de ce oare nu-l arată. 

Vedeta a ținut de la bun început să menționeze că este prima și ultima imagine cu copilul său și al lui Alex Pițurcă, dar cu greu s-a abținut și tot a mai postat câteva ulterior. 

”El este Noah. Am pus poza pentru voi! Prima și ultima poză. Nu-mi ascund copilul pentru că este urât, așa cum îmi scriu unele!”, a scris Cristina pe fotografia în care apare micuțul. Acesta seamănă foarte mult cu vedeta, dar are și câteva dintre trăsăturile tatălui său. ”Este ca o păpușică”; a mai precizat ea. 

Nici Alex Pițurcă nu s-a lăsat mai prejos, și se pare că s-au înteles în privința postatului imaginii cu copilul lor pe conturile de socializare. El a postat o altă fotografie în dreptul căreia a ținut să menționeze: ”My❤️❤️”.

La finalul lunii noiembrie a anului trecut, Cristina Ich și Alex Pițurcă și-au spus pentru câteva momente adio și părea că povestea lor de dragoste va lua final. Din fericire, cei doi s-au împăcat, iar acum au toate motivele din lume să fie fericiți alături de fiul lor, Noah. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro