VIDEO PAPARAZZI / Gică Popescu are nevasta ideală! Luminiţa e fermecătoare, dar mai ales muncitoare!

+4 click pentru
galerie

Gică Popescu are toate motivele de a fi mândru de soţia sa! Luminiţa i-a fost alături „Baciului” atunci când acesta a stat în spatele gratiilor un an şi opt luni, după condamnarea primită în „Dosarul Transferurilor”, iar acum îi face toate poftele.

Gică Popescu este foarte ocupat în această perioadă a anului. Fostul căpitan al „Barcelonei” şi-a relansat afacerile şi, în plus, este implicat serios în campania electorală pe care Ionuţ Lupescu o duce în tentativa de a câştiga alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal.

În aceste condiţii, „Baciul” şi-a lăsat casa în grija nevestei, iar Luminiţa şi-a intrat serios în rol. Mărturie stau imaginile surprinse, în urmă cu câteva zile, de paparazzii Spynews.ro, atunci când nevasta fostului mare fotbalist a ieşit la cumpărături.

Luminiţa Popescu a ales să facă shopping într-un supermarket din Capitală, iar preţ de o jumătate de oră a achiziţionat cele necesare familiei sale. La final, femeia a părăsit magazinul cu ambele mâini ocupate cu pungi pline până la refuz.

Fără îndoială, Gică Popescu este unul dintre cei mai norocoşi bărbaţi din România. „Baciul” are o nevastă de nota 10, demnă de toată lauda! Nici el nu e de lepădat! Olteanul e bogat, celebru şi arată impecabil la cei 50 de ani ai săi.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZi / Petrişor Ruge, ce zici de asta? Sandra Izbaşa a ieşit în oraş alături de alt bărbat

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce face Eugen Trică atunci când în preajma sa nu e nicio bunăciune? Imagini senzaţionale cu fostul soţ al Lorenei Balaci

Luminiţa şi Gică Popescu sunt căsătoriţi din 1999. Soţia „Baciului” este sora Marilenei, nevasta lui Gică Hagi. Timp de 1 an şi 8 luni, cât timp fostul căpitan al Barcelonei a stat în spatele gratiilor, „Regele”, Marilena şi Luminiţa au făcut front comun pentru a-i proteja pe Maria şi pe Nicholas, cei doi copii ai fostului căpitan al Barcelonei. Mai mult, precum o soţie credincioasă, Luminiţa Popescu şi-a vizitat periodic bărbatul la închisoare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro