VIDEO PAPARAZZI / Graba strică treaba! Cum a fost surprins Adrian Mutu încălcând legea! 

+4 click pentru
galerie

Adrian Mutu, nici până azi nu ai înțeles că, graba strică treaba? Pentru a-și satisface cât mai repede poftele, ”Briliantul” nu a fost atent și.. surpriză: a încălcat legea! Stai să vezi întregul moment surprins de către paparazzii Spynews.ro! 

”Briliantul”, surprins în timp ce încalcă legea

Adrian Mutu nu mai are nevoie de nicio prezentare, clasându-se fără îndoială în topul celor mai renumiți fotbaliști de la noi din țară. Cu o carieră de-a dreptul impresionantă în spate, fotbalistul este îndrăgit și apreciat de toată lumea. Cu toate acestea, când vine vorba de lege, lucrurile scârțâie un pic! ”Briliantul” a fost surprins de către paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, în timp ce încălca regulile de circulație!

Ce nu face Mutu pentru a-și satisface poftele

Grăbit să ajungă cât mai repede la supermarket, fotbalistul nu a mai fost atent și a intrat pe interzis în parcarea magazinului. Of, măi Adrian, nu ai învățat nici până azi că, graba strică treaba? Ajuns în parcare, s-a dat jos din bolidul său și s-a îndreptat către intrarea supermarket-ului. Este de apreciat faptul că Mutu respectă cu sființenie regulile impuse de către autorități, căci masca este nelipsită de pe fața lui! 

A dat câteva rotocoale prin incinta magazinului și surpriză! La un moment dat, fotbalistul s-a oprit în fața unui.. grătar, semn că ”Briliantul” are de gând să-și satisfacă poftele culinare. A studiat puțin grătarul, însă, nu a stat prea mult pe gânduri, căci, la câteva minute, paparazzii noștri l-au surprins pe Mutu în timp ce se îndrepta către mașină și nu, nu singur, ci cu cutia în brațe!

Și-a pus noua achiziție în portbagaj, după care s-a întors preț de câteva minute în magazin. Întors la mașină, ”Briliantul” s-a urcat la volanul bolidului de lux și și-a continuat drumul! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro