VIDEO PAPARAZZI / Hainele de lux şi maşinile scumpe nu sunt pentru el! Nu o să-ţi vină să crezi pe ce îşi cheltuieşte agoniseala Tudor Chirilă

+4 click pentru
galerie

Tudor Chirilă (44 de ani) este, fără îndoială, un om atipic! În timp ce mai toţi bărbaţii cu bani sunt înnebuniţi după haine de lux şi după maşini scumpe, cu mulţi cai sub capotă, artistul are o pasiune mai puţin obişnuită pentru vremurile pe care le trăim.

Tudor Chirilă este un împătimit al cititului! Cu câteva zile în urmă, însoţit de soţia sa, Iulia Mîzgan, îndrăgitul cântăreţ a luat cu asalt o librărie amplasată într-un mall din Capitală. Pentru mai bine de două ore, artistul şi consoarta sa au stat printre rafturile pline cu cărţi.

Efortul însă a meritat! După ce au studiat cu atenţie titlurile expuse, Tudor Chirilă şi aleasa inimii sale au plecat acasă cu un braţ de cărţi. E semn clar! Cultura joacă un rol important pentru celebrulul bărbat şi pentru femeia vieţii lui.

Nici nu e de mirare! Tudor Chirilă se trage dintr-o familie aleasă. El este fiul lui Ioan Chirilă, cel mai mare gazetar sportiv din istoria României, şi al Ierinei Demian, o actriţă foarte apreciată.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Iată cum s-a transformat Andreea Raicu după Crăciun! Imagini nephotoshopate cu vedeta

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Anca Serea, pusă pe fapte mari la final de an! În ce a investit vedeta o avere

Tudor Chirilă este un actor, muzician, compozitor și producător român. A fost solistul trupei „Vama Veche”, apoi a înfiinţat formația „Vama”. Ca actor, a jucat în numeroase filme de scurt și lung-metraj și a interpretat roluri de referință în spectacolele de teatru ale unora dintre cei mai importanți regizori români. În 2012, a publicat prima sa carte, “Exerciții de echilibru”, care a reunit o selecţie a celor mai bune texte de pe blogul personal.

Pe plan personal, artistul trăieşte o poveste de dragoste alături de Iulia Mîzgan, originară din Bistrița și absolventă a Şcoalii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din București. Aceştia au împreună doi băieţi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest