VIDEO PAPARAZZI / Iată ce face disperarea din om! Ca să impresioneze, Laura Giurcanu a ajuns să se caţere pe garduri

+4 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! Dornică să iasă în evidenţă cu orice preţ, Laura Giurcanu este în stare de orice! Ca să impresioneze, tânăra a ajuns să se caţăre pe garduri.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe  Laura Giurcanu în  timp ce ieşea de la Ateneul Român. Însoţită de câteva prietene, vedeta a fost protagonista unor momente uluitoare. 

În loc să se îndrepte spre casă, aşa cum făceau celelalte persoane din apropierea sa, modelul a dorit să facă o serie de fotografii. Astfel, aceasta le-a rugat pe prietenele sale să o tragă în poze. 

Dornică să facă senzaţie, Laura Giurcanu s-a urcat pe un gard aflat în apropiere şi s-a lăsat fotografiată în diverse ipostaze.  Sesiunea foto a durat câteva minute, iar la final vedeta a  dorit să vadă fiecare poză. Cel mai probabil, imaginile au ajuns pe reţelele de socializare, acolo unde vedeta este extrem de activă.   

A fost cerută în căsătorie

Laura Giurcanu trăieşte o poveste de dragoste alături de un tânăr pe care îl ţine departe de priviirle curioşilor. Relaţia dintre cei doi a evoluat cu paşi repezi. Cu câteva luni în urmă, partenerul Laurei şi-a luat inima în dinţi şi a făcut pasul cel mare. Modelul a fost cerut în căsătorie, iar răspunsul a fost unul afirmativ. 

Un model de succes

La doar 14 ani, Laura Giurcanu a câşrigat cea de-a doua ediţie a emisiunii “Next Top Model”. Apoi, ea şi-a construit o carieră de model şi a colaborat cu reviste renumite.  În plus, a lucrat alături de atişti celebri, printre care se numără şi The Weekend şi a defilat pe podiumurile din New York, Paris sau Milano. În anul 2015 şi-a creat un vlog pe Youtube, iar contul său este urmărit de peste 300.000 de persoane.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu nepotul favorit al lui Gigi Becali! Lucian a consumat alcool, apoi s-a urcat la volan

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Soţia lui Mircea Lucescu, pusă într-o situaţie jenantă de omul de încredere al familiei! Cum era să o păţească Neli din cauza unei gafe

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest