VIDEO PAPARAZZI / Imagini de senzaţie cu cel mai mare antrenor din istoria gimnasticii româneşti! Iată cu îşi impresionează soţia Octavian Bellu

+4 click pentru
galerie

Cunoscut ca un antrenor care a scris pagini de aur pentru gimnastica feminină românească, Octavian Bellu (68 de ani) este un bărbat de nota 10 şi în viaţa privată. Acesta o răsfaţă de zor pe soţia sa, Mariana Bitang. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

În urmă cu câteva zile, Octavian Bellu şi-a făcut apariţia în Capitală. Bărbat hotărât, acesta a mers într-o florărie de fiţe şi, fără să stea prea mult pe gânduri, a cumpărat un coş cu trandafiri.

Dar asta nu e tot! După ce a plecat din floriria respectivă, celebrul antrenor s-a îndreptat către o cofetărie. De acolo, Octavian Bellu a achiziţionat o cutie plină cu prăjituri.    

Apoi, celebrul bărbat s-a urcat în autoturismul său şi a mers acasă. La domiciliu, cel mai probabil, Octavian Bellu a răsfătat-o pe soţia sa, Mariana Bitang.  

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Apare rar în public, dar atunci când o face te lasă fără cuvinte! Iată ce îi place să bea lui Horia Tecău

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când iubitul tău e „Regele Şoselelor”, faci ce vrei la volan! Partenera de viaţă a unui milionar celebru, surprinsă în timp ce încălca legea

Octavian Bellu s-a născut la data de 17 februarie 1951, în Ploieşti. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport (IEFS), promoția 1974, specializarea gimnastică. El are palmares de 16 medalii olimpice de aur şi un total de 305 la Campionatele Mondiale, campionatele Europene şi la Jocurile Olimpice. World Recors Academy l-a declarat „cel mai de succes antrenor din lume”. În perioada 2005-2006, a fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro