VIDEO PAPARAZZI / E însurat, dar îi duce flori altei femei! Imagini incredibile cu Octavian Bellu

Chiar dacă este căsătorit cu Mariana Bitang din 2008, cea alături de care a împărţit bune şi rele atât acasă, cât şi în sala de gimnastică, Octavian Bellu (68 de ani) nu ezită să ofere flori altei femei. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie.

Cunoscut ca un bărbat atent cu reprezentantele sexului frumos, celebrul antrenor român nu se dezminte. În urmă cu câteva zile, acesta şi-a impresionat o prietenă, chiar de ziua ei.

Invitat la petrecerea amicei sale, Octavian Bellu şi-a făcut apariţia îmbrăcat impecabil: cămaşă, pantaloni de stofă şi pantofi. Imediat ce a coborât din maşina sa de lux, acesta a deschis portbagajul şi a scos de acolo un buchet superb de flori şi un cadou.

Apoi, tehnicianul s-a îndreptat spre locaţia în care s-a ţinut cheful: terasa unui restaurant de fiţe. Acolo, Octavian Bellu a părut într-o dispoziţie excelentă. Antrenorul s-a pupat cu toată lumea, a zâmbit în repetate rânduri şi a stat la poveşti cu celelalte persoane prezente la eveniment.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când „Piţi” Junior nu are timp de ea, alt bărbat îi ţine companie! Cu cine a fost surprinsă la restaurant Cristina Ich

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta înseamnă să fii nora „Regelui Asfaltului”! Aroganţa pe acre a făcut-o Ana Maria Căşuneanu în Capitală

Octavian Bellu s-a născut la data de 17 februarie 1951, în Ploieşti. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport (IEFS), promoția 1974, specializarea gimnastică. El are palmares de 16 medalii olimpice de aur şi un total de 305 la Campionatele Mondiale, campionatele Europene şi la Jocurile Olimpice. World Recors Academy l-a declarat „cel mai de succes antrenor din lume”. În perioada 2005-2006, a fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro