VIDEO PAPARAZZI / Imagini de senzaţie cu iubitul Andreei Marin! Ce face Adrian Brâncoveanu atunci când crede că nu îl vede nimeni

+4 click pentru
galerie

Andreea Marin este, fără îndoială, o femeie norocoasă! Din 2017, vedeta trăieşte o poveste de dragoste discretă alături de Adrian Brâncoveanu, care, pe lângă faptul că este tânăr şi chipeş, e un bărbat rafinat şi extrem de atent.

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au întâlnit pe iubitul Andreei Marin în Capitală. Aflat la volanul unui bolid de lux, aşa cum îi stă bine unui om care nu duce grija zilei de mâine şi care are o parteneră de viaţă celebră, acesta a impresionat imediat după ce a coborât din maşină. 

Precum un bărbat care se respectă, Adrian Brâncoveanu era îmbrăcat elegant. Grăbit, el s-a îndreptat spre sediul unei bănci, semn că avea de făcut câteva comisioane. Cu toate acestea, pentru că blocase cu bolidul său câteva autoturisme parcate în apropiere, iubitul Andreei Marin nu a uitat să lase la vedere un bileţel pe care era scris numărul său de telefon. Decizia a fost una cât se poate de înţeleaptă!

După aproximativ zece minute, consululul României în Libia a fost sunat de un şofer care dorea să părăsească zona. Adrian Brâncoveanu a venit imediat şi i-a făcut loc omului să plece. Apoi, iubitul Andreei Marin şi-a parcat bolidul în locul rămas liber, după care s-a întors în unitatea financiară.

Ce planuri au de sărbători

Andreea Marin a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, planurile pe care le are cu iubitul și cu familia cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Vedeta abia așteaptă liniștea de care va avea parte în această perioadă, dar și momentul în care se aduna împreună cu cei dragi în jurul bradului.

"Întrebarea acesta că îţi petreci sărbătorile cu iubitul tu nu cred că îşi mai are sens. Da, este normal să fie aşa. Familia noastră va fi alături de noi şi de Revelion tot aşa... suntem prea mult plecaţi în timpul anului. Munca e de aşa natură, încât vrem să fim împreună, în jurul bradului, cu chicotelile celor mici, asta aşteptăm cu drag", a povestit Andreea Marin, la Stat Matinal.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Stresul a pus stăpânire pe Mirel Rădoi! Gestul făcut de selecţionerul României în trafic

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Necazurile se ţin scai de Oana Roman şi de familia sa! Vedeta s-a separat de soţ, iar mama ei a dat de belea în oraş

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro