VIDEO PAPARAZZI / Imagini fierbinţi cu cea mai sexy DJ-iţă din România! Vika Jigulina şi iubitul ei, atingeri pasionale în văzul lumii

+4 click pentru
galerie

Vika Jigulina este o femeie fără inhibiţii! Cea mai sexy DJ-iţă din showbiz-ul românesc a fost surprinsă într-o ipostază în care nimeni nu a mai văzut-o până acum.

Cunoscută ca o persoană discretă atunci când vine vorba despre viaţa personală, Vika Jigulina trăieşte o poveste de dragoste la care alte femei doar visează. DJ-iţa se iubeşte cu cunoscutul estetician Iancu Morad, care o tratează precum o adevărată prinţesă.

Bărbat pentru care banii nu reprezintă o problemă, medicul o plimbă prin oraş pe vedetă cu un bolid decapotabil, marca Lamborghini, care a costat o adevărată avere. Recent, cei doi au dat o tură prin Bucureşti, iar paparazzii Spynews.ro le-au luat urma.

Cu un buchet de flori în mâini, Vika Jigulina a luat loc pe locul din dreapta şoferului. După ce s-au plimbat câteva minute, cei doi amorezi au decis să facă un scurt popas. Iancu Morad a oprit bolidul pe o stradă lăturalnică, iar ce a urmat întrece orice imaginaţie.

Vika Jigulina a coborât din maşină, iar la scurt timp iubitul ei i-a urmat exemplul. Celebrul medic estetician s-a îndreptat spre frumoasa sa parteneră şi, provocat de ţinuta provocatoare partenerei sale - o rochiţă scurtă - a dat frâu liber sentimentelor.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Iancu Morad i-a pus mâna pe fund acesteia. Ba mai mult, bărbatul i-a şoptit şi câteva vorbe dulci Vikăi Jigulina, care i-a zâmbit. După câteva secunde, atmosfera s-a calmat.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Fosta interlopului Ciprian Pian e pusă pe fapte mari! Ce pune la cale Bianca de la „Insula Iubirii”, după ce s-a întors la prima dragoste

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini spectaculoase cu Lavinia Pîrva! Soţia lui Ştefan Bănică arată senzaţional, la o lună şi jumătate după ce a născut

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro