VIDEO PAPARAZZI / Imagini incredibile cu Gabi Popescu! Cândva un crăişor veritabil, soţul Crinei Abrudan a început să chelească

+4 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! Cândva un crăişor veritabil, Gabi Popescu (45 de ani) a început să chelească. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie.

Ca orice bărbat însurat, Gabi Popescu este pus la treabă de nevastă. Recent, fostul fotbalist a fost trimis la cumpărături de către soţia sa, celebra Crina Abrudan. Fără să stea pe gânduri, acesta a mers într-un supermarket şi a achiziţionat cele necesare în casă.

Cu această ocazie, Gabi Popescu, care a părăsit magazinul respectiv încărcat până la refuz, şi-a etalat noul look. Tuns de curând, acesta a lăsat să se vadă că, încet, dar sigur, podoaba sa capilară începe să dispară. Cândva un bărbat cu păr bogat şi lung, finul lui Cosmin Olăroiu a început să chelească.

Din câte se pare, acest lucru nu îl deranjează pe Gabi Popescu. În loc să investească într-un implant de păr, fostul mijlocaş şi-a cumpărat o maşină. Una de toată frumuseţea, pe care a dat aproximativ 80.000 de euro, semn că are balta peşte, aşa cum se spune în popor.  

 Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de aroganţe, nimeni nu îl întrece pe „Regele şoselelor”! Iată de ce a fost în stare celebrul ZED

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Soţia lui Mircea Lucescu, pusă într-o situaţie jenantă de omul de încredere al familiei! Cum era să o păţească Neli din cauza unei gafe

Născut în Craiova, la 25 decembrie 1973, Gabi Popescu a evoluat pentru Electroputere Craiova, Universitatea Craiova, Salamanca, Valencia, Numancia, Dinamo, FC Naţional, SuwonBluewings, şi JEF United. Pentru echipa naţională, fostul mijlocaş a jucat de 14 ori şi a marcat un gol. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest