VIDEO PAPARAZZI / Imagini incredibile cu Gabi Popescu! Cândva un crăişor veritabil, soţul Crinei Abrudan a început să chelească

+4 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! Cândva un crăişor veritabil, Gabi Popescu (45 de ani) a început să chelească. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie.

Ca orice bărbat însurat, Gabi Popescu este pus la treabă de nevastă. Recent, fostul fotbalist a fost trimis la cumpărături de către soţia sa, celebra Crina Abrudan. Fără să stea pe gânduri, acesta a mers într-un supermarket şi a achiziţionat cele necesare în casă.

Cu această ocazie, Gabi Popescu, care a părăsit magazinul respectiv încărcat până la refuz, şi-a etalat noul look. Tuns de curând, acesta a lăsat să se vadă că, încet, dar sigur, podoaba sa capilară începe să dispară. Cândva un bărbat cu păr bogat şi lung, finul lui Cosmin Olăroiu a început să chelească.

Din câte se pare, acest lucru nu îl deranjează pe Gabi Popescu. În loc să investească într-un implant de păr, fostul mijlocaş şi-a cumpărat o maşină. Una de toată frumuseţea, pe care a dat aproximativ 80.000 de euro, semn că are balta peşte, aşa cum se spune în popor.  

 Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când vine vorba de aroganţe, nimeni nu îl întrece pe „Regele şoselelor”! Iată de ce a fost în stare celebrul ZED

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Soţia lui Mircea Lucescu, pusă într-o situaţie jenantă de omul de încredere al familiei! Cum era să o păţească Neli din cauza unei gafe

Născut în Craiova, la 25 decembrie 1973, Gabi Popescu a evoluat pentru Electroputere Craiova, Universitatea Craiova, Salamanca, Valencia, Numancia, Dinamo, FC Naţional, SuwonBluewings, şi JEF United. Pentru echipa naţională, fostul mijlocaş a jucat de 14 ori şi a marcat un gol. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro