VIDEO PAPARAZZI / Imagini senzaţionale cu Mihai Bobonete! Cum arată şi ce face actorul după ce a fost operat

+4 click pentru
galerie

Necazurile nu l-au ocolit pe Mihai Bobonete, unul dintre cei ma îndrăgiţi comedianţi din România. Recent, actorul s-a ales cu un plămân spart, din cauza unui pneumotorax masiv. Din acest motiv, vedeta a ajuns pe masa de operaţie. Intervenţia chirurgicală a fost finalizată cu succes, iar celebrul bărbat nu are stare, deşi se află în plină recuperare.

Familist convins, Mihai Bobonete este în stare de orice, atunci când vine vorba despre soţia sa, Cătălina, şi despre cei doi copii, Octavian și Elena Maria. Revenit recent din spital, actorul a ţinut să-şi răsfeţe rudele.

Astfel, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, „Bobiţă” le-a dus pe cele mai dragi fiinţe din viaţa sa într-un mall din Capitală, la shopping. Pentru câteva ore, Mihai Bobonete, soţia şi copiii săi au luat la rând magazinele de fiţe din centrul comercial.

Aflat în plină refacere medicală, actorul a avut nevoie de o pauză. La un moment dat, aflat într-un magazin, comediantul s-a aşezat pe un scaun şi şi-a supravegheat copiii, care erau puşi pe giumbuşlucuri. La final, Mihai Bobonete a umblat la portofel, a scos cardul şi a achitat cumpărăturille făcute de nevasta sa.

Înainte de a părăsi centrul comercial, Mihai Bobonete a fost pus în încurcătură. Dornic să ajungă repede la maşina sa, actorul şi-a îndrumat familia către o ieşire laterală. Cum nu era convins că drumul duce în parcare, vedeta a apelat la ajutorul unei femei.

Îi este recunoscător lui Dumnezeu

După ce a fost nevoit să se opereze, Mihai Bobonete vede viaţa ca pe un dar de la Dumnezeu. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, actorul a mărturisit: "Aş fi un nemeric să zic că nu sunt fericit. Fiecare zi dată de la Dumnezeu este una spectaculoasă şi sunt bucuros pentru asta şi recunoscător”.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Educaţia se face la restaurant! Adrian Minune îşi lasă fiul să fumeze, dar îi interzice un alt viciu

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Sânziana Buruiană este „cocoşul” în casă! Dovada că vedeta îşi ţine soţul sub papuc

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro