VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu Cătălin Crişan! Celebrul cântăreţ a ajuns de nerecunoscut, din cauza problemelor cu greutatea

+3 click pentru
galerie

Cătălin Crişan, alături de iubita sa.

Incredibil, dar adevărat! Cătălin Crişan (51 de ani) a ajuns de nerecunoscut. Îndrăgitul cântăreţ are probleme evidente cu greutatea.

Cândva un bărbat suplu, care punea pe jar suflarea feminină, Cătălin Crişan a şocat asistenţa la un eveniment cu ştaif care a avut loc în Capitală. Însoţit de iubita sa, Monica, artistul a participat la deschiderea unei fabrici de bere aflată în proprietatea fiului lui Răzvan Lucescu, Matei.

Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, Cătălin Crişan i-a surprins pe invitaţi cu noua sa înfăţişare. Posesor al multor kilograme în plus, artistul a făcut o burtă care nu îl ajută deloc. Din cauza acesteia, cămaşa cu care era îmbrăcat stătea să plesnească.

Cu toate acestea, partenera de viaţă a lui Cătălin Crişan nu a părut deranjată de problemele cu greutatea cu care se confruntă acesta. Femeia a fost numai zâmbete la evenimentul respectiv şi a stat numai lângă celebrul cântăreţ.

După ce că are probleme cu kilogramele în plus, Cătălin Crişan a dat de alt necaz. După ce au plecat de la fabrica de bere a lui Matei Lucescu, artistul şi iubita lui au mers acasă. Abia coborât din maşina partenerei sale de viaţă, cântăreţul s-a împiedicat de o bordură. Din fericire pentru el, acesta nu şi-a pierdut echilibrul şi a ajuns în siguranţă în casă.

Căsnicii cu ghinion

Cătălin Crişan are la activ două căsnicii eşuate. Între 1995 şi 2009, cântăreţul a fost însurat cu Lucia Bubulac, iar între 2010 şi 2013 a fost căsătorit cu Alina Cupşa. Din primul mariaj, artistul are doi copii, pe Daria şi pe Raris.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Pentru ei, viaţa de huzur e un fleac! Imagini de ţinut minte de la ultima aroganţă marca Reghe & Prodanca

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Gest controversat făcut de iubita lui Florin Salam! Iată de ce e în stare Roxana Dobre atunci când vine vorba de prietenele sale

Născut la 6 februarie 1068, în Bucureşti, Cătălin Crişan a urmat cursurile Școlii Populare de Artă din Capitală, clasa Mihaelei Runceanu, apoi a studiat la Facultatea de teatru din cadrul Universității „Titu Maiorescu”.

Artistul a debutat în 1987, la „Concursul de creație și interpretare a muzicii ușoare românești” de la Mamaia, acolo unde a obţinut Premiul I la secția interpretare cu piesa „Vorbește marea”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro