VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu un greu din fotbal! A ieşit cu familia în parc, dar era să adoarmă pe o bancă

+4 click pentru
galerie

Spynews.ro, cel mai tare site monden din România, prezintă imagini uluitoare cu un greu din fotbalul românesc. Bărbatul a ieşit cu familia în parc, dar era să adoarmă pe o bancă. Imaginile surprinse de paparazzii noştri sunt epice. 

Implicat  în conducerea clubului CFR Cluj, Marius Bilaşco (38 de ani) este un familist convins. Recent, aflat în Bucureşti, acesta a dorit să petreacă o după-amiază de neuitat în compania soţiei şi a fiului său. Aşa că, fără să stea pe gânduri, „Bilă”, aşa cum este poreclit fostul fotbalist, le-a dus pe cele mai dragi fiinţe din viaţa sa într-un parc.

Pentru câteva ore, oficialul campioanei României a stat numai în preajma băieţelului său, care a părut într-o dispoziţie excelentă. Puştiul a jucat fotbal cu tatăl său şi cu alţi copii, apoi s-a plimbat cu trotineta. Nimic nu anunţa ce urma să se întâmple.

La un moment dat, Marius Bilaşco s-a aşezat pe o bancă şi a căscat de mama focului, vizibil obosit. „Bilă” a fost trezit la realitate de zgomotele făcute de fiul său şi de prietenii acestuia, care aveau chef de hârjoneală. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / L-a făcut să plângă pe Traian Băsescu, iar acum şochează din nou! Theodor Stolojan, apariţie de senzaţie în fieful vedetelor

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu fosta lui Mihai Bendeac! Cum arată Andreea Vasile în rolul de mămică

Născut la 13 iulie 1981, în Sighetu Marmaţiei, Marius Bilaşco a evoluat pentru următoarele formaţii: FC Argeş, FC Oneşti, Poli Timişoara, FC Baia Mare, Unirea Urziceni, FCSB, Tianjin Teda, Energie Cottbus şi Rapid. Pentru echipa naţională, acesta a bifat cinci selecţii şi nu a marcat vreun gol. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest