VIDEO PAPARAZZI / Imaginile care o vor scoate din sărite pe Raluca „Bombardiera”! Alături de cine a servit cina Victor Slav

+4 click pentru
galerie

Una caldă, alta rece! După ce le-a prezentat-o pe Raluca „Bombardiera” rudelor şi prietenilor, Victor Slav a făcut un gest care s-ar putea să o scoată din sărite pe iubita sa. Fostul Binacăi Drăguşanu şi-a lăsat noua parteneră acasă şi a ieşit în oraş cu o altă persoană.

Deşi se află într-o relaţie cu Raluca „Bombardiera” de doar două luni, Victor Slav a simţit deja nevoia de puţină libertate. Recent, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe celebrul bărbat într-un restaurant de fiţe, după lăsarea întunericului, alături de Cătălin Cazacu, bunul său prieten.

Pentru câteva ore, cei doi au servit cina şi au stat de vorbă. Nu este exclus ca Victor Slav să-i fi cerut câteva sfaturi amicului său, expert în materie de amor, ca orice veritabil „Don Juan”.

Indiferent dacă a făcut sau nu acest lucru, Victor Slav ar putea avea parte de o ceartă cu iubita sa. De ceva vreme, celebrul bărbat evită să se afişeze alături de Raluca „Bombardiera”, însă îşi permite să iasă în oraş alături de cel mai bun prieten. Ce femeie ar tolera aşa ceva?

Visează să-i dăruiască un copil

Raluca „Bombardiera” are planuri mari cu Victor Slav. Bruneta speră să-i dăruiască „băiatului de la meteo” un copil.

„Raluca are 27 de ani și spune că este vremea să se așeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun și tatăl perfect”, a dezvăluit, pentru „VIVA!”, o sursă din anturajul tinerei.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A slăbit şi s-a pus pe cucerit! Primele imagini cu noua iubită a lui Patrick Borcea

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / „Consumatorul de suflete” nu şi-a pierdut farmecul! Codin Maticiuc a făcut ravagii într-un club de fiţe

Raluca "Bombardiera" lucrează la o celebră casă de producție, acolo unde umple agendelor marilor artiști ai momentului, cu cele mai tari evenimente. Mai mult, Raluca se ocupă și cu promovarea online a unui magazin de haine.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro