VIDEO PAPARAZZI / „Consumatorul de suflete” nu şi-a pierdut farmecul! Codin Maticiuc a făcut ravagii într-un club de fiţe

+4 click pentru
galerie

Codin Maticiuc este, fără îndoială, omul începutului de an în showbiz! După ce s-a aflat că urmează să devină tătic, informaţie dezvăluită de Spynews.ro – cel mai tare site monden din România – celebrul bărbat le dă decisiva cârcotaşilor. Acesta s-a întors la prima „iubire”!

Obişnuit să fie numărul 1 la chefurile de pomină organizate în Bucureşti, Codin Maticiuc nu a putut să stea departe de petreceri nici măcar acum, când aşteaptă venirea pe lume a primului său copil. Recent, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, dornic să le arate tuturor că rămâne „tăticul” petrecăreţilor, tânărul a făcut senzaţie într-un club de fiţe.

La finalul distracţiei, Codin Maticiuc a lăsat mască pe toată lumea! Acesta a plecat acasă cu un SUV, iar în maşina respectivă şi-au găsit locul şi două tinere, blonde şi frumoase.

Chiar dacă este renumit pentru faptul că e un adevărat „cosnumatorul de suflete”, de această dată, celebrul bărbat le-a oferit ajutorul celor două reprezentante ale sexului frumos. Amabil, Codin Maticiuc le-a lăsat, rând pe rând, pe acestea în zonele în care locuiau.

Va avea o fetiţă

Cunoscut pentru faptul că nu este un bărbat secretos, Codin Maticiuc a dezvăluit, în exclusivitate pentru emisunea „Xtra Night Show”, că va deveni tată de fată.

„Va fi fată! Se va naşte în aprilie. Astea-s emoţiile. Să fie sănătoasă. Eu mi-am dorit întotdeauna. Cred că dorinţa de a copilări o avem fiecare. Asta nu ar trebui să moară, ci s-o canalizăm în ce facem. Copilăria înseamnă şi creaţie, imaginaţie”, a declarat celebrul bărbat.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ea e şefa banilor! Alex Bodi a ajuns să depindă financiar de Bianca Drăguşanu

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Răsfăţul iubitei, prioritatea numărul 1 pentru Irinel Columbeanu! De dragul Oanei, afaceristul a mutat cuibuşorul de nebunii în centrul Capitalei

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest