VIDEO PAPARAZZI / Imaginile durerii! Cum arată soţia unui greu din sport aflat în puşcărie

+3 click pentru
galerie

Grea e viaţa pentru o femeie, atunci când soţul său ajunge în spatele gratiilor! Condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, Rudel Obreja a lăsat acasă trei copii şi o nevastă copleşită de situaţia în care se află. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt răvăşitoare!

În timp ce fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box îşi execută pedeapsa, soţia sa încearcă să se descurce de una singură, cu trei copii minori, dintre care unul e bebeluş. Spre lauda ei, femeia chiar pare a fi o mamă-eroină.

În urmă cu câteva zile, aceasta i-a scos pe micuţi într-un parc din Capitală. Cei mari şi-au făcut de lucru cu bicicletele, iar bebeluşul a stat mai tot timpul în braţele mamei sale. Aceasta a lăsat impresia că este o femeie distrusă de durere. Încruntată şi epuizată, nevasta lui Rudel Obreja abia a putut să le spună câteva cuvinte celor doi băieţi mai mari pe care îi are.

În timp ce nevasta să încearcă să facă faţă situaţiei în care se află, Rudel Obreja îşi caută dreptate din spatele gratiilor. Convins că a fost condamnat pe nedrept, fostul şef al boxului autohton este decis să sesizeze Curtea Constituţională a României.

„Înalta Ccurte de Casaţie şi Justiţie mi-a admis două cereri de sesizare a Curţii Constituţionale a României, ceea ce echivalează cu o recunoaştere subtilă că am fost condamnat încălcându-mi-se flagrant drepturile!!!

Una dintre ele vizează faptul că ambele complete care m-au judecat AU RESPINS cererile mele pentru desemnarea unor EXPERŢI NEUTRI care să efectueze o EXPERTIZĂ FINANCIAR-CONTABILĂ NEUTRĂ.

Am fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare, EXCLUSIV în baza raportului <<specialistului>> DNA!

Va dura ceva vreme până când CCR se va pronunţa, timp în care, însa, nu voi renunţa să îmi caut DREPTATEA.

Iata că există şi judecători oneşti. Cinste lor!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Rudel Obreja.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Grea e viaţa fără Elena Udrea! Cum încearcă Adrian Alexandrov să treacă peste dorul de blondină

Citeşte şi: VIDEO PAPARZZI / Imagini exclusive cu Radu Groza şi noua sa iubită! Cine este femeia care i-a sucit minţile

În vârstă de 52 de ani, Rudel Obreja și-a început cariera sportivă în București, în anul 1977, în cadrul Clubului Sportiv Dinamo. Ca boxer amator, acesta a câştigat şapte titluri de campion național al României, titlul de vicecampion european la Atena, în 1989, și o medalie de bronz la Campionatele Mondiale de la Moscova, din 1989. În 1984, Obreja a participat la Jocurile Olimpice de la Los Angeles.

Ca președinte al Federației Române de Box, a intrat în conflict cu AIBA, care a decis, în septembrie 2011. dezafilierea forului român. Rudel Obreja a depus contestație la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. În cele din urmă, el a obținut anularea deciziei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro