VIDEO PAPARAZZI / Imaginile suferinţei! La 81 de ani, Mitică Popescu o duce din ce în ce mai rău

+4 click pentru
galerie

Chinuit de bătrâneţe şi rămas văduv de aproape 20 de ani, Mitică Popescu (81 e ani) nu o duce bine deloc! Celebrul actor a ajuns să fie dependent de medicamente! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt cutremurătoare!

Dupa o carieră de peste cinci decenii, din 1954, cand a debutat în teatru, şi până în 2010, an în care a suferit un accident şi a fost nevoit să îşi ia adio de la scenă, Mitică Popescu pare să aibă probleme din ce în ce mai mari de sănătate. În urmă cu câteva zile, maestrul a fost surprins într-o farmacie din Bucureşti.

Trist, actorul a cumpărat mai multe medicamente. Gârbovit şi bărân, cât timp a aşteptat ca o farmacistă să-i aducă pastilele, acesta a stat cu o mână la falcă şi a părut îngândurat, semn că lucrurile nu merg prea bine în viaţa sa.

Imediat după ce a intrat în posesia medicamentelor, Mitică Popescu a plecat spre casă, discret, aşa cum este de o viaţă. Din păcate, nimeni nu l-a salutat pe stradă pe celebrul actor.

Leopoldina Bălănuţă, dragostea vieţii sale

Mitică Popescu a trăit o poveste de dragoste alături de regretata actriţă Leopoldina Bălănuţă. Cei doi s-au căsătorit la trei luni dupa cutremurul din martie 1977. În ziua cununiei, pe 2 iunie, bărbatul a fost nevoit să fie prezent la spectacolul „Cântarea României”. Viitoarea soţie l-a aşteptat două ore la Starea Civiăa din Piaţa Amzei, alături de un unchi şi de doi colegi. Într-un final, actorul a venit transpirat, dar hotărât s-şi îndeplinească visul. Mitică Popescu şi Leopoldina Bălănuţă au refuzat să se căsătorească religios, deoarece au considerat că au vârste prea înaintate pentru o astfel de ceremonie. Totuşi, ei au primit binecuvântarea lui Dumnezeu acasă, unde au fost cununaţi chiar de tatăl Leopoldinei. Povestea lor de dragoste s-a bazat pe un respect total. După moartea soţiei, actorul s-a închis în el. Mitică Popescu a iubit-o atât de mult pe Leopoldina Bălănuţă, încât, ani la rând, a dormit cu verigheta şi cu ochelarii ei lângă cap.

La data de 14 octombrie 1998, cu doar o zi înainte să plece în lumea celor drepţi, Leopoldina Bălănuţă i-a făcut o declaraţie de dragoste uimitoare soţului său. „Te iubesc atât de mult, încât aş vrea să mori înaintea mea”, i-a spus femeia. Practic, Leopoldina ar fi vrut să-i supravieţuiească, pentru a fi ea cea care să jelească.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / I-am aflat secretul! Cum reuşeşte Laura Dincă să-l ţină aproape pe Cristian Boureanu

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când iese la plimbare, Daniel Buzdugan e cel mai tare! Vedeta de la Radio ZU şi fiul său au făcut senzaţie într-un parc

Nscut la 2 decembrie 1936, în Bucureşti, Mitică Popescu a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul Naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alți actori, „pentru devotamentul și harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac și jumătate de existență a Teatrului Național din București”. În plus, acesta a primit premiul pentru întreaga activitate la Gala Premiilor UNITER 2009.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro