VIDEO PAPARAZZI / I-am aflat secretul! Cum reuşeşte Laura Dincă să-l ţină aproape pe Cristian Boureanu

+4 click pentru
galerie

Încurcate mai sunt căile iubirii! Când s-a afişat pentru prima oară în public alături de Cristian Boureanu, Laura Dincă a fost privită cu scepticism în lumea mondenă. Gurile rele au spus că tânăra nu are nicio şansă de a menţine relaţia cu fostul politician. Totuşi, timpul a trecut, iar blondina a reuşit să-l ţină lângă ea pe celebrul bărbat.

Cum a fost posibil acest lucru? Deşi este mai tânără cu 25 de ani decât Cristian Boureanu, Laura Dincă nu s-a lăsat pe tânjeală, după ce s-a văzut cu sacii în căruţă, aşa cum se spune în limbajul popular. Femeia a fost alături de bărbat în cele mai grele momente ale acestuia. În plus, ea a ştiut că frumuseţea joacă un rol important, aşa că şi-a întreţinut corpul cu mare atenţie.

Deşi anii au trecut, iar relaţia pe care o are cu Cristian Boureanu s-a consolidat, Laura Dincă nu a renunţat la acest obicei. Recent, blondina a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în timp ce se întorcea de la o sesiune de jogging.

Îmbrăcată complet în negru şi cu ochii acoperiţi de o pereche de ochelari de soare, vedeta a lăsat impresia că se află într-o formă fizică de zile mari. Fără niciun pic de celulită, Laura Dincă a păşit hotărât, în ciuda efortului depus. Evident, precum orice femeie care face sport şi care se respectă, iubita lui Cristian Boureanu s-a relaxat în timpul alergării, dar şi după, ascultând muzică la căşti.

S-a „uşurat” de 200.000 de euro

Cristian Boureanu este implicat într-un dosar de luare de mită, alături de foşti demnitari. În dosarul respectiv, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie vizează infracţiunile comise în cadrul încheierii şi executării contractelor de reabilitare a liniei ferate Bucureşti-Constanţa. Mai exact, câţiva oficiali români ar fi primit suma de 20 de milioane de euro de la o firmă din străinătate, pentru a încheia contractul de reabilitare.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Andra pierde lupta cu kilogramele! Cândva cu un corp de invidiat, cântâreaţa s-a îngrăşat îngrijorător

Citeşe şi: VIDEO PAPARAZZI / Incredibil, dar adevărat! „Aghiotantul” Ionuţ Luţu i-a pus viaţa în pericol lui Gigi Becali!

Potrivit DNA, banii încasaţi ilegal ar fi reprezentat un procent din suma pe care compania respectivă îi încasa de la stat pe măsură ce lucrările erau desfăşurate. Procuroii susţin că acestă infracţiune s-ar fi desfăşurat în două etape, iar din cea din urmă ar fi făcut parte şi Cristian Boureanu. Acesta ar fi acceptat să primească 2,2 milioane de euro în vederea exercitării influenţei sale faţă de reperezentanţii Ministerului Transporturilor.

Pentru a scăpa doar cu măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, Cristian Boureanu „a depus la dosarul cauzei înscrisuri din care rezultă constituirea unor garanţii reale imobiliare asupra unor bunuri imobile evaluate la suma de 213.400 euro”, conform DNA.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro