VIDEO / Cristian Boureanu, audiat toată noaptea la DNA. Laura Dincă, primele declaraţii despre ce se întâmplă acum cu iubitul ei

+3 click pentru
galerie

Cristian Boureanu şi Laura Dincă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste © Facebook

Problemele nu se mai termină pentru Cristian Boureanu, ba din contră, devin mult mai grave. Fostul politician este cercetat de DNA pentru o mită de 2,2 milioane de euro. Cristian Boureanu este cercetat într-un dosar de luare de mită, alături de foşti demnitari, potrivit "Star Magazin", de la Antena Stars.

Dosarul vizează infracţiunile comise în cadrul încheierii şi executării contractelor de reabilitare a liniei ferate Bucureşti-Constanţa. Mai exact, unii oficiali ai României ar fi primit suma de 20 de milioane de euro de la o firmă străină pentru a încheia un contract cu acea firmă pentru reabilitarea căii ferate Bucureşti-Constanţa.

Potrivit procurorilor DNA, banii încasaţi ilegal ar fi reprezentat un procent din banii pe care firma respectivă îi încasa de la stat pe măsură ce lucrările erau desfăşurate. Procuroii DNA spun că acestă infracţiune s-ar fi desfăşurat în două etape, iar din a doua etapă ar fi făcut parte şi Cristian Boureanu. După cum a reieşit în urma cercetărilor, acesta ar fi acceptat să primească 2 milioane de euro în vederea exercitării influenţei sale faţă de reperezentanţii Ministerului Transporturilor.

Potrivit unor surse, Cristian Boureanu ar fi fost audiat noaptea trecută la DNA până la ora 3.00 şi este obligat să achite un prejudiciu de 200.000 de euro în 10 zile. Reporterii Antena Stars au luat legătură cu Cristian Boureanu, reuşind să vorbească cu iubita lui, Laura Dincă, care a declarat că ea şi fiica lui l-au aşteptat să vină acasă şi că acum toţi trei sunt foarte bine.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro