VIDEO PAPARAZZI / În plină pandemie, Ana Morodan este tot pe lux. Cum a fost surprinsă ”Contesa Digitală” într-un supermarket. Nu a uitat nici de băuturile scumpe!

+3 click pentru
galerie

Panica creată de coronavirus a ajuns și la vedetele noastre. Printre ele se numără și Ana Morodan care trăiește în lux și opulență și nu ține cont de bani când vine vorba de provizii. Paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele ei la supermaket și au aflat ce-și cumpără ”Contesa” în plină epidemie. 

Ana Morodan este cunoscută în întreaga țară pentru viața pe care o trăiește, iar paparazzii SpyNews.ro au fost pe urmele sale și au aflat cum se pregătește vedeta cu provizii în plină pandamie de coronavirus, ei bine, tot în lux. 

Vedeta a intrat într-un supermarket din Capitală, acolo unde și-a cumpărat mai multe produse pe care le folosește în viața de zi cu zi, dar ceea ce ne-a atras atenția este standul de băuturi fine la care s-a oprit. 

Și-a cumpărat două sticle de șampanie 

”Contesa Digitală” a stat minute bune în fața unui raft pe care erau puse mai multe sticle de șampanie. După ce a analizat cu atenția băuturile, Ana Morodan s-a hotărât și a achizionțat două sticle scumpe, semn că trăiește pe picior mare chiar și-n plină pandemie. 

Cum s-a protejat Contesa 

Chiar dacă este una dintre cele mai cochete vedete de la noi, Ana Morodan ține la sănătatea sa și se protejează cât de mult poate împotriva virusului care străbate România. S-a îmbrăcat destul de lejer, însă nu a uitat nici de masca de protecție. 

A ieșit din magazin cu brațul plin

După ce și-a continuat toate cumpărăturile, ”Contesa Digitală” a ieșit din supermarket cu un cărucior pe care abia putea să-l mai care. L-a dus încet până la mașină, a descărcat toate lucrurile din el, însă asta nu a fost tot. 

Ana Morodan s-a întors în supermarket și a mai ieșit cu o geantă plină, iar ulterior s-a urcat în mașină și a plecat, cel mai probabil spre casă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro