VIDEO PAPARAZZI / În spatele fiecărui bărbat de succes stă o femeie puternică! Ilie Năstase nu mişcă un deget în afaceri, fără voia soţiei sale

+4 click pentru
galerie

În spatele fiecărui bărbat de succes stă o femeie puternică, iar acest lucru îl ştie cel mai bine Ilie Năstase (73 de ani).  Fost sportiv de top, „Nasty” s-a apucat serios de făcut afaceri, însă nu mişcă nici măcar un deget, fără voia soţiei sale, Ioana. 

Fostul mare campion al tenisului românesc investeşte în fotbal, alături de Ciprian Marica (34 de ani). Cei doi ridică o academie modernă, în cadrul bazei sportive „Voinţa” din Capitală. 

Dornici ca la finalul lucrărilor totul să arate la cele mai ridicate standarde, „Nasty” şi Ciprian Marica nu scapă niciun amănunt din vedere. Zilele trecute, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, aceştia au efectuat o vizită pe şantier.

„Nasty” şi fostul atacant au profitat de ocazie şi au semnat o serie de documente. Aceştia au iscălit actele respective chiar pe capota maşinii lui Ciprian Marica.

Acţiunea a fost supervizată de Ioana, nevasta lui Ilie Năstase. Femeie puternică, aceasta nu a ezitat să discute cu cei doi pe seama actelor pe care le aveau în faţă. Ba mai mult, bruneta i-a adresat câteva întrebări soţului său, care, pentru scurtă vreme, i-a întors spatele partenerului său de afaceri şi i-a răspuns consoartei sale. La rândul său, Ciprian Marica s-a văzut nevoit să-i dea „raportul” Ioanei. Mulţumită de veştile primite, aceasta a părăsit zona cu zâmbetul pe buze, alături de celebrul ei bărbat.

Cheltuielile sunt ţinute la secret

Contactat de reporterii Spynews.ro, Ciprian Marica a vorbit, în premieră, despre academia pe care o ridică alături de Ilie Năstase.

„Reconstruim această bază sportivă. În acest moment, nu vă pot spune costul total al lucrărilor, nici data la care acestea vor fi finalizate. De multe ori, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, aşa că nu are sens să vorbim despre astfel de lucruri. În acest moment, nici măcar numele pe care îl va purta academia nu l-am stabilit”, ne-a declarat fostul mare fotbalist.

Citeşte şi: FOTO EXCLUSIV / Imagini explozive cu Gigi Becali! Patronul clubului FCSB, protagonistul unor gesturi revoltătoare în public

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Apare rar în public, dar atunci când o face te lasă fără cuvinte! Iată ce îi place să bea lui Horia Tecău

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro