VIDEO PAPARAZZI / În viaţa reală, nimic nu e interzis! Iată cum se distrează cel mai tare actor din serialul-fenomen „Fructul oprit”

+4 click pentru
galerie

Fructul oprit”, serialul-fenomen difuzat de Antena 1, are în distribuţie actrori numai unul şi unul, precum Adriana Trandafir, Marian Râlea, Carmen Tănase, Doru Ana, Doiniţa Oancea sau Liviu Vârciu. Capul de afiş îl ţine însă, cel puţin în primul sezon, Adrian Titieni, cel care l-a jucat pe „Tudor Caragea” în rolul principal. Dacă în celebra producţie a dus o viaţă extrem de agitată, în afara platoului de filmare artistul este o persoană liniştită, care preferă compania prietenilor.

Cu câteva zile în urmă, la ceas de seară, Adrian Titieni a fost surprins de paparazzii Spynews.ro într-o coafenea de fiţe din Capitală. Actorul a încins o masă pe cinste, alături de cei mai buni amici.

Dacă „Tudor Caragea” era un personaj căruia nu-i plăcea pălăvrăgeala, Adrian Titieni este un om cât se poate de vorbăreţ. Pentru mai bine de două ore, îndrăgitul artist a stat la taclale cu prietenii săi.

În tot acest timp, actorul din "Fructul Oprit" şi persoanele dragi lui au consumat câte un pahar de vin. La un moment dat, relaxat şi într-o formă de zile mari, Adrian Titieni şi-a aprins o ţigară şi a tras cu poftă din ea.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce-i mai plac „blondele”! Un fost selecţioner al României bea bere şi prinde putere

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / I-au murit soţia, părinţii şi copiii, dar nu a rămas singur! Iată cu cine îşi alină durerea Florin Călinescu

Născut la 6 iunie 1963, în Bistriţa-Năsăud, Adrian Titieni a absolvit, în 1988, cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” - clasa profesorului Mircea Albulescu. În 2012, i s-a acordat Premiul Gopo pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea personajului „Doctorului Crișan” din filmul „Din dragoste, cu cele mai bune intenţii”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro