VIDEO PAPARAZZI / I-au murit soţia, părinţii şi copiii, dar nu a rămas singur! Iată cu cine îşi alină durerea Florin Călinescu

+4 click pentru
galerie

Soarta nu a avut milă de Florin Călnescu (62 de ani)! După ce în anii ‘80 fiica sa a murit la doar cinci luni, cunoscutul om de televiziune şi-a pierdut apoi soţia, decedată din cauza unei boli cumplite, părinţii şi unul dintre băieţi, care a ales să-şi pună capăt zilelor în 2012. Cu toate acestea, îndrăgitul bărbat nu a dezarmat.

Deşi multă lumea i-a plâns de milă, Florin Călinescu a rămas un bărbat puternic, ce-i dept, cu ajutorul celor din jur. Acum, la mai bine de şase ani de la ultimul eveniment cumplit din viaţa sa, actorul continuă să primească sprijin necondiţionat din partea colegilor şi prietenilor.

Recent, celebrul bărbat a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în Capitală, în timp ce cobora din maşina sa şi se pregătea să meargă într-un restaurant. Ajuns în localul respectiv, Florin Călinescu s-a văzut cu un amic, alături de care a petrecut mai bine de două ore. În tot acest timp, cei doi au servit prânzul şi au stat la taclale.

I-a murit un văr

În primăvara acestui an, o nouă tragedie a avut loc în familia lui Florin Călinescu. În vârstă de 61 de ani, unul dintre verii săi şi-a pus capăt zilelor. Bărbatul s-a spânzurat, iar unul dintre fiii lui l-a găsit atârnat în ştreang. O ambulanţă a sosit la faţa locului, iar medicii au constat decesul bărbatului.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / El e şomerul de lux al fotbalului românesc! Dovada că Victor Piţurcă e unul dintre cei mai bogaţi antrenori

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Trăieşte regeşte şi pe toţi îi răsplăteşte! Omul alături de care Cristi Borcea a făcut legea la Dinamo, surprins în timp ce dădea şpagă!

Din câte se pare, vărul lui Florin Călinescu încercase şi în alte rânduri să încheie socotelile cu viaţa. Mama a fost sora tatălui omului de televiziune.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro