VIDEO PAPARAZZI / Înainte de toate, are grijă de el! Adrian Alexandrov, speriat de coronavirus. Cum a fost surprins imediat după ce a oprit mașina

+2 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Înainte de toate, are grijă de el! Adrian Alexandrov, speriat de coronavirus. Cum a fost surprins imediat după ce a oprit mașina © paparazzi

În plină pandemie de coronavirus, vedetele noastre se protejează cât de mult pot ele ca să a nu fie infectate cu virusul din China. Pentru că ține la sănătatea sa, Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, are mare grijă la ce face. Paparazzii SpyNews.ro l-au surprins imediat după ce a parcat mașina lângă un centru comercial. 

România trece printr-o situație delicată în aceste momente, iar oamenii încearcă să se protejeze cât de mult pot împotriva noului coronavirus. Nici vedetele noastre nu se lasă mai prejos și la orice pas pe care îl fac sunt foarte atente și au grijă de ele. 

Așa putem spune și despre Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe bărbat după ce și-a parcat bolidul de lux în apropierea unui centru comercial din Capitală.

Înainte să plece, s-a dezinfectat!

A oprit motorul mașinii, dar imediat ce a coborât din autoturism a decis să se protejeze împotriva coronavirusului. Alexandrov s-a dezinfectat pe mâini, iar abia apoi și-a continuat drumul. 

S-a asigurat că totul este în regulă, iar ulterior a scos telefonul din buzunar și a dat un apel. După ce a petrecut mai multe momente pe stradă, iubitul Elenei Udrea s-a îndreptat către un taxi unde a schimbat câteva vorbe cu un șofer, după care a plecat. 

I-a furat inima Elenei Udrea, dar cu se ocupă !?

Adrian Alexandrov a reușit rapid să o facă pe Elena Udrea să se îndrăgostească de el. 

Carismatic și încrezător, bărbatul este un om de afaceri prosper, originar din Tulcea. El a cochetat cu modelling-ul, și chiar a defilat pentru Cătălin Botezatu.

Mai mult, fiindcă și-a dorit să fie admirat, Adrian Alexandrov a apărut pe micile ecrane în calitate de prezentator, pasiunea sa pentru televiziune fiind de mult timp, absolvind chiar niște cursuri la o școală din Londra. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro