VIDEO PAPARAZZI / Întâlnire de gradul 0 pentru Ioana Ginghină. Au ieșit la o cafea, dar toată ziua a fost cu zâmbetul pe buze. Cine a reușit să-i aducă fericirea

+3 click pentru
galerie

Ioana Ginghină trece printr-o perioadă frumoasă din toate punctele de vedere. Dacă anul trecut a avut de depășit o despărțire, acum se pare că soarele a răsărit din nou pe strada actriței, cel puțin asta putem observa din imaginile surprinse de Paparazzi Spynews.ro

Ioana Ginghină este schimbată total după despățirirea de fostul soț. Dacă până acum a avut de traversat momente mai puțin plăcute, astăzi vedeta poate să zâmbească din nou, iar imaginile surprinse de Paparazzi Spynews.ro spun totul. 

Mereu vigilenți din fire, paparazzi au stat pe urmele Ioanei Ginghină și au observat că aceasta este extrem de fericită. Foarte grăbită, actrița a alergat pe străzi nerăbdătoare să ajungă într-o locație unde era așteptată de un bărbat, la o cafenea. Cei doi au petrecut câteva momente în incinta localului, acolo unde fiecare și-a comandat ceva. Au zâmbit, au discutat, iar ulterior au ieșit afară pentru a-și lua la revedere unul de la celălalt, însă asta nu e tot.

Chiar dacă au ales să iasă afară, cei doi au mai petrecut câteva minute bune în fața locației unde tocmai fusese, iar ulterior și-au strâns mâna și fiecare a plecat în direcții diferite. Ioana Ginghină a plecat zâmbitoare și  fericită, semn că întâlnirea cu bărbatul misterior a fost de bun augur. 

Actrița a plecat din nou grăbită pe străzi, vorbind la telefon. Se pare că vedetei îi place să străbată mult timp pe jos pe străzile din Capitală, semn că poate nu a vrut să mai folosească mașina pentru doar câțiva pași de la cafeneaua unde intrase cu bărbatul. 

După întâlnire, Ioana Ginghină a intrat într-o Biserică unde a stat mai mult timp. A decis să aprindă niște lumânări, iar ulterior a plecat, din nou, grăbită, și aproape că era să nu se asigure la semafor. A vrut să pășească pe trecerea de pietoni, chiar când o mașină voia să treacă, iar actrița a reușit să dea un pas înapoi. 

Ziua nu s-a terminat, iar vedeta s-a întâlnit cu o femeie, posibil o prietenă. Cu multe genți, cele două au decis să meargă tot pe jos până la mașină. 

În drum, cel mai probabil Ioana Ginghină și-a lăsat prietena acasă, dar ea a plecat să se răsfețe. Actrița a ales în ultimul timp să aibă mai multă grijă de ea, iar faptul că a intrat într-un studio de bronzare nu-i nimic de mirat. După momente bune cât a stat înauntru și a reușit să-și îndeplinească dorința, Ioana Ginghină a ieșit din locație mai fericită și s-a urcat direct în mașină.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro