VIDEO PAPARAZZI / Înzestrată cu talent, Andra are acum valet! Bărbatul nu suflă în faţa celebrei cântăreţe

+6 click pentru
galerie

Andra este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite, dar şi bine plătite artiste din România. Mereu în top, cântăreaţa are o avere impresionantă, iar acest lucru îi permite să ducă o viaţă de huzur. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

În urmă cu câteva zile, Andra a decis că a venit vremea să-i facă o surpriză fiicei sale. Fără să stea pe gânduri, vedeta a mers şi i-a cumpărat o rochiţă micuţei Eva. La shopping, artista a fost însoţită de şoferul său personal.

Chiar dacă a fost angajat cu scopul de a-i asigura transportul celebrei cântăreţe, bărbatul nu a ezitat să-i dea o mână de ajutor şefei sale. Precum un valet bine instruit, după ce Andra a plătit rochiţa respectivă, omul a dus obiectul vestimentar în portbagajul automobilului. Apoi, acesta s-a întors în magazin şi a stat numai în preajma celei care îi asigură leafa. Ba mai mult, la plecare, lacheul a avut grijă să-i deschidă Andrei portiera autoturismului.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Iată cât de tare “suferă” Brigitte Sfăt după Ilie Năastase! Bruneta a sărbătorit despărţirea de fostul mare sportiv

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce schimbare! Adrian Cristea, de la “Don Juan”, la familist covins! Iată cum îşi răsfaţă fiica

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită din 23 august 2008 cu Cătălin Măruţă şi are doi copii cu acesta: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro