VIDEO PAPARAZZI / Ioan Andone nu suflă în faţa iubitei fiului său! Tânăra care i-a furat minţile lui Mihnea a pus stăpânire pe comoara antrenorului!

+6 click pentru
galerie

Cunoscut ca un dur pe vremea când juca fotbal, Ioan Andone (57 de ani) s-a transformat într-un adevărat „mieluşel”. Şomer în ultimul an, antrenorul nu mişcă în front în faţa iubitei fiului său. „Fălcosul” îi face toate poftele celei care a reuşit să-i intre la inimă lui Mihnea.

Recent, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe iubita băiatului lui Ioan Andone în timp ce se îndrepta spre o cafenea de fiţe din Capitală. Surpriză! Tânăra se afla la volanul autoturismului de zeci de mii de euro al „Fălcosului”. Ba mai mult, în maşină se mai aflau şi câteva prietene ale celei care speră să-i devină noră reputatului tehnician.

Odată ajunsă la destinaţie, iubita lui Mihnea a parcat maşina „Fălcosului” şi s-a îndreptat spre cafenea, evident, alături de prietenele sale. În localul respectiv, fiul lui Ioan Andone, alături câţiva amici, îşi aştepta patenera.

Cu fetele alături, băieţii s-au pus serios pe glume, iar Mihnea a râs de mai multe ori. Fiul lui Ioan Andone s-a simţit atât de bine în compania iubitei şi a prietenilor încât a uitat de bunele maniere. La un moment dat, fără să-i pese că se află într-un loc public, acesta a început să se şteargă la nas cu mâna, precum un adolescent răsfăţat.

Tati l-a făcut patron

În 2011, Ioan Andone a decis ca Mihnea să fie prorpiul lui patron. Astfel, „Fălcosul”, la acea vreme antrenor principal la Dinamo, a băgat mâna adânc în buzunar şi a achiziţionat trei terenuri de fotbal în parcul Herăstrău, iar actele au fost întocmite pe numele odraslei sale.

”Şi dacă dă chix cu afacerea asta, capătă experienţă. Eu am încredere în el şi cred ca va fi pe plus”, le-a spus, la acea vreme, ”Ando” unor prieteni apropiaţi.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Iată cât de tare “suferă” Brigitte Sfăt după Ilie Năastase! Bruneta a sărbătorit despărţirea de fostul mare sportiv

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ce schimbare! Adrian Cristea, de la “Don Juan”, la familist covins! Iată cum îşi răsfaţă fiica

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro