VIDEO PAPARAZZI / Ionuţ Dolănescu nu o duce rău deloc! Imaginile care spun totul despre situaţia financiară a artistului

+4 click pentru
galerie

Bărbat celebru, Ionuţ Dolănescu (47 de ani) nu o duce rău deloc! Recent, fiul cel mare al regretatului artist Ion Dolănescu a „spart” bancomatul, semn că are balta peşte, aşa cum se spune în popor.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Ionuţ Dolănescu în oraş. Bărbat hotărât, acesta a mers în sediul unei bănci. Fără să ezite, îndrăgitul interpret s-a postat în faţa unui bancomat, a verificat cum stă treaba în contul său, apoi s-a pus pe scos capital. Operaţiunea a durat câteva minute bune, semn că fiul cel mare al maestrului Ion Dolănescu a retras o sumă însemnată de bani.

După ce a plecat de la bancă, Ionuţ Dolănescu nu s-a dus să spargă banii în vreun restaurant sau în vreun magazin de lux. Precum un bărbat responsabil, care ţine la lovelele sale, artistul a mers direct acasă. 

Abia ajuns în zona în care locuieşte, Ionuţ Dolănescu şi-a făcut timp să se vadă cu un vecin. Amabil şi cu zâmbetul pe buze, interpretul a discutat cu acesta câteva minute, apoi şi-a văzut de treburile sale. 

8 ani de procese

Ionuț şi Dragoş, cei doi fii ai regretatului Ion Dolănescu, s-au „bătut”, la tribunal, pe moştenirea lăsată de tatăl lor. Războiul juridic dintre cei doi a durat 8 ani şi s-a încheiat în vara anului 2017. 

Iată pe ce s-au “duelat” cei doi frați: vila din strada Caimatei, evaluată la peste 400.000 de euro, drepturile de autor, estimate la 70.000 euro, un loc de veci în cimitirul Bellu, un autoturism marca Dacia Logan şi două certificate de proprietate emise de FPP, vila de la Sinaia, evaluată la peste 200.000 euro, 1/6 din casa şi terenul din Str. Hagi Dina, în valoare de 6.000 €, şi mai multe terenuri în Prahova, Dâmboviţa şi Ilfov.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Afaceristul care vrea să cumpere clubul Dinamo trăieşte pe picior mare! Milionarul şi-a tras o „jucărie” de 300.000 de euro

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Asta înseamnă ca banii să fie maculatură! Un afacerist celebru şi-a cumpărat cel mai scump SUV din lume

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro