VIDEO PAPARAZZI / Iuliana Luciu a rămas cu sechele, după ce a participat la „Asia Express”! Vedeta a dat iama în mâncare

+5 click pentru
galerie

Participarea la „Asia Express”, show-ul fenomen difuzat de Antena 1, a dat-o peste cap pe Iuliana Luciu. După aproape două săptămâni pe care le-a petrecut în India şi în Sri Lanka, vedeta s-a întors în ţară şi a dat iama în mâncare.

Revenită de curând în România, sora Nicoletei Luciu şi-a luat cea mai bună prietenă şi a mers la cumpărături. Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe brunetă în acţiune, într-un magazin din Capitală.

Vizibil obosită, după chinurile îndurate departe de casă, Iuliana Luciu a mers direct în zona în care erau expuse produsele lactate, semn că aventura de la „Asia Express” nu a rămas fără urmări. Fără să stea pe gânduri, vedeta a pus în coş mai multe iaurturi, apoi s-a îndreptat grăbită către raionul cu fructe. Bruneta a luat de acolo câteva banane. Printre produsele pe care Iuliana Luciu le-a mai aciziţionat s-a numărat şi un bax cu apă plată.

După sesiunea de cumpărărturi, stoarsă de vlagă, Iuliana Luciu s-a urcat în autoturismul prietenei sale şi s-a îndreptat spre casă, decisă să-şi reîncarce cât mai repede bateriile.

Spctacol total la „Asia Express”

Nouă perechi de vedete au luat startul în cursa Asia Express prin Sri Lanka și India. Bianca Drăgușanu și sora ei, Ruby și iubitul ei, Adrian, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Jojo și Paul Ipate, Margherita și Iuliana Luciu, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, CRBL și Oase, Anca Sigartău și fiul ei, Teodor, Bogdan Boantă și Cocuța au intrat în cursa nebună, plină de adrenalină, pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Bombă în showbiz! Alexandra Becali s-a combinat cu beizadeaua unui milionar controversat şi a păcătuit la ceas de seară

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Aşa ceva se vede rar într-un restaurant de fiţe! Cu un simplu gest, Brigitte Sfăt i-a lăsat pe toţi cu gura căscată

În acest concurs, fiecare pereche are la dispoziție un euro pe zi și trebuie să își folosească toate atuurile pentru a găsi cazare, mâncare și transport în două țări cu o cultură complet diferită de tot ce au cunoscut  până acum.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro