VIDEO PAPARAZZI / Jador dă moda chiar și la cumpărături. Cum a fost surprins celebrul manelist într-un supermaket din Capitală

+3 click pentru
galerie

Când vine vorba de cumpărături, Jador nu uită de stilul care îl face de fiecare dată remarcat, dar are grijă și de sănătatea sa. Paparazzii SpyNews.ro l-au surprins pe celebrul manelist într-un supermarket din București. 

Este cunoscut în întreaga țară pentru piesele care ajung imediat la public, pentru felul în care arată, dar și pentru modestia de care a dat de fiecare dată dovadă.

După ce a lanasat o piesă care a ajuns în topul preferințelor muzicale, Jador nu uită să aibă grijă și de viața sa personală, iar în plină pandemie de coronavirus, acesta este atent la orice pas pe care îl face.

În urmă cu doar câteva zile, paparazzii SpyNews.ro l-au surprins pe artist imediat după ce a părăsit studiourile de filmare, acolo unde a fost invitat să-și promoveze noua sa piesă

Aceasta nu a mers singur, ci împreună cu un prieten. S-au urcat imediat în bolidul de lux și au plecat rapid către un supermarket.

Masca de protecție nu a uitat-o, dar a asortat-o! 

Pentră că ține la sănătatea sa, Jador poartă la gură o mască de protecție, dar având un stil propriu cu care se face remarcat, masca are o culoare neagră pe care este inscripționat un cuvânt. Îmbrăcat în hainele de scenă, artistul a fost foarte atent să-și asorteze masca cu ținuta, deoarece doar unul este Jador și trebuie să arăte perfect de fiecare dată.

Ajunși la supermarket, a coborât împreună cu prietenul din bolidul de lux și s-a îndreptat in interiorul magazinului. Au luat fiecare raion în parte, dar au poposit mai multe momente în fața raftului cu produse pentru mic dejun.

Și-a făcut provizii în plină pandemie

A ieșit din supermarket cu două pungi pline de alimente și produse, una pe care o ținea el, iar alta pe care o avea prietenul său. Jador mai avea în mâna stângă și un bax de hârtie igenică, așadar artistul și-a făcut provizii pentru zilele ce vor urma, deoarece va fi destul de greu să părească domiciliu, în continuare fiind stare de urgență în România, iar autoritățiile fiind exigențe atunci când sunt încălcate regulile.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro