VIDEO PAPARAZZI / Jorge poruncește, ospătarii execută! Cum și-a „făcut loc” artistul într-un club de fițe, alături de soție și copii

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Jorge poruncește, ospătarii execută! Cum și-a „făcut loc” artistul într-un club de fițe, alături de soție și copii © Spynews

Printre vedetele care au mers în această perioadă pe litoral pentru a se bucura de distracție maximă se numără și Jorge. Familist convins, acesta nu a uitat de persoanele importante din viața lui și a plecat într-un club de fițe alături de soție și copii!

Pe litoral a fost mare nebunie zilele trecute, acolo unde vedetele au mers la diverse evenimente cu muzică bună, pentru a se simți bine. Printre cei care au mers să „se rupă” în dansuri și distracție se numără și Jorge, care și-a luat familia și a plecat pe litoral! Dar, cum cluburile de fițe sunt full atunci când este organizat vreun festival de muzică, artistul a întâmpinat ceva probleme.

Paparazzii noștri puși mereu pe treabă și cu ochiul pe vedete l-au surprins pe Jorge cu familia, într-un club de fițe, acolo unde încerca....să-și facă loc! Văzând faptul că nu are o masă unde să se poată bucura alături de cei dragi de atmosferă, Jorge le-a dat imediat indicații ospătarilor să rezolve această problemă, iar rezultatul nu a întârziat să apară. Imediat după ce ospătarii i-au adus o masă lui Jorge și câteva scaune pentru el și familia lui, distracția a început, iar artistul a dat dovadă că este un tată moden și atipic, căci nu multe sunt personajele din showbiz care merg în club alături de copiii lor!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro