VIDEO PAPARAZZI / Jorge poruncește, ospătarii execută! Cum și-a „făcut loc” artistul într-un club de fițe, alături de soție și copii

+3 click pentru
galerie

VIDEO PAPARAZZI / Jorge poruncește, ospătarii execută! Cum și-a „făcut loc” artistul într-un club de fițe, alături de soție și copii © Spynews

Printre vedetele care au mers în această perioadă pe litoral pentru a se bucura de distracție maximă se numără și Jorge. Familist convins, acesta nu a uitat de persoanele importante din viața lui și a plecat într-un club de fițe alături de soție și copii!

Pe litoral a fost mare nebunie zilele trecute, acolo unde vedetele au mers la diverse evenimente cu muzică bună, pentru a se simți bine. Printre cei care au mers să „se rupă” în dansuri și distracție se numără și Jorge, care și-a luat familia și a plecat pe litoral! Dar, cum cluburile de fițe sunt full atunci când este organizat vreun festival de muzică, artistul a întâmpinat ceva probleme.

Paparazzii noștri puși mereu pe treabă și cu ochiul pe vedete l-au surprins pe Jorge cu familia, într-un club de fițe, acolo unde încerca....să-și facă loc! Văzând faptul că nu are o masă unde să se poată bucura alături de cei dragi de atmosferă, Jorge le-a dat imediat indicații ospătarilor să rezolve această problemă, iar rezultatul nu a întârziat să apară. Imediat după ce ospătarii i-au adus o masă lui Jorge și câteva scaune pentru el și familia lui, distracția a început, iar artistul a dat dovadă că este un tată moden și atipic, căci nu multe sunt personajele din showbiz care merg în club alături de copiii lor!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest