VIDEO PAPARAZZI / Le-a tăiat răsuflarea bărbaţilor! Daniela Crudu, apariţie devastatoare în Bucureşti

+4 click pentru
galerie

Vara acestui an este cât se poate de fierbinte, pentru reprezentanţii sexului tare! Topiţi de căldură, bărbaţii au început să fie puşi pe jar. Vinovata? Daniela Crudu!

Posesoare a unui trup de zeiţă, „Cruduţa” face ravagii în Bucureşti. Cu câteva zile în urmă, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, aceasta le-a tăiat răsuflarea bărbaţilor aflaţi într-o bancă.

Dornică să facă o tranzacţie, Daniela Crudu a intrat în unitatea financiară îmbrăcată super-sexy. Aceasta a purtat un maiou negru şi o pereche de jeanşi scurţi, care îi scoteau în evidenţă fesele perfecte.

Instantaneu, imaginaţia reprezentanţilor sexului tare aflaţi la faţa locului a luat-o razna. Pentru a scăpa de gândurile care îi veneau în minte, un bărbat situat chiar în spatele vedetei şi-a făcut de lucru cu telefonul mobil. Chiar şi aşa, omul tot a aruncat câte o privire spre posteriorul „Cruduţei”. Neinteresată de privirile indiscrete, Daniela Crudu şi-a văzut liniştită de  treburile sale.

A făcut senzaţie la mare

Daniela Crudu nu i-a înnebunit doar pe bărbaţii din Bucureşti. Recent, vedeta a făcut ravagii şi pe plaja din Saturn. La mare, la soare, focoasa brunetă a purtat costume de baie care i-au scos în evidenţă formele apetisante.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Cine o consolează pe Ramona, asistenta sexy de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, după divorţ? Un bărbat celebru a venit la ea acasă cu o sticlă de vin

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cod roşu de aroganţă! Iată de ce sunt în stare fraţii Tristan şi Cobra Tate atunci când ies cu iubitele în oraş

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro