VIDEO PAPARAZZI / Legea-i lege, dar nu și pentru ea! Iubita lui Ciprian Marica nu are grijă de sănătatea sa, dar nici de a altora. Cum a a fost surprinsă Ioana Marcu în plină zi

+2 click pentru
galerie

Chiar dacă a trecut starea de urgență, asta nu înseamnă că au trecut și regulile. Ei bine, acest aspect nu este cunoscut și de Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica. Paparazzii SpyNews.ro au surprins-o pe aceasta fără niciun fel de protecție într-o zonă în care oamenii sunt la tot pasul! 

Pandemia de coronavirus nu a trecut, iar asta nu înseamnă că oamenii se pot întoarce la viețile normale, însă unii dintre ei nu respectă legea și chiar își pun sănătatea în pericol, iar aici vorbim de Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica, care face ce, cum și când vrea ea, fără să țină cont de nimic! 

 

”A uitat” din nou de mască, însă pentru ea nu-i problemă!

Aceasta a fost surprinsă de Paparazzii SpyNews.ro chiar într-o benzinărie din Capitală, acolo unde a mers pentru a-și alimenta bolidul de lux. Înainte să se dea jos din mașină ne-am fi gândit că-și pune masca la gură și că e atentă la sănătatea sa, dar nici vorbă. Iubita lui Ciprian Marica s-a dat jos fără niciun fel de protecție, fără mască și fără mănuși și a început să-și alimenteze mașina. 

După câteva momente petrecute la pompa de alimentare, Ioana a mers în interiorul benzinăriei pentru a plăti, însă dacă ați fi crezut că poate aici o să-și pună masca de protecție la gură, lucrurile nu au stat așa deloc. Tânăra a mers glonț către casieră, fără să se protejeze, dar nici să se gândească la sănătatea celor din jur și a plătit combustibilul.

S-a întors în goană către mașină și s-a urcat direct la volanul bolidul de lux, plecând imediat de pe loc. 

Fără pic de protecție de nenumărate ori

Se pare că iubita fotbalistului nu are nicio teamă legată de coronavirus, deoarece și în urmă cu doar câteva zile atunci când paparazzii SpyNews.ro au fost din nou pe urmele ei, masca de protecție a lipsit cu desăvârșire, iar dacă ar trebui să dea o explicație pentru acest gest, ”am uitat-o acasă”, nu mai reprezintă deloc un motiv prea bun de crezut! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro