VIDEO PAPARAZZI / Luxul ca luxul, dar ce facem cu sănătatea? Adrian Enache și-a plimbat fiul cu mașina de mii de euro, dar au uitat amândoi de măsurile de protecție

+4 click pentru
galerie

Banii nu ne scutesc de responsabilitate. Mai ales în aceste vremuri grele prin care trece întreaga omenire. Adrian Enache pare însă să fi omis acest „aspect”. Dar nu este singurul! Și fiul său îi urmează „exemplul”, astfel că amândoi au uitat de sănătate. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Adrian Enache este un norocos! Asta pentru că la 53 de ani are tot ce și-ar putea dori. Artistul deține un succes formidabil pe plan profesional, iar situația stă la fel de roz și pe cel sentimental, vedeta lăudându-se cu o familie superbă.

Adrian Enache și-a plimbat fiul cu achiziția de mii de euro

De curând, paparazzii Spynews.ro au fost pe urmele lui Adrian Enache. Încă de la primele ore ale zilei, celebrul artist a fost surprins alături de o persoană specială: fiul său, David Mihnea, ce-i seamănă leit. Cei doi s-au plimbat o vreme cu mașina de mii de euro a cântărețului, aceasta reprezentând una dintre cele mai noi achiziții, ocazie prin care relația strânsă dintre cei doi a fost mai mult decât vizibilă. 

Au uitat de măsurile de protecție

Adrian Enache și băiatul său se înțeleg atât de bine, încât se sincronizează chiar și atunci când nu trebuie. Până și când vine vorba despre măsurile date de autorități. După ce au ajuns la destinație, mai exact la filmări, și au parcat mașina în fața unui imobil, cei doi au coborât îmbrăcați lejer, cu o atitudine la fel de relaxată, însă fără să poarte mască de protecție la nivelul gurii. Doar fiul vedetei ținea una, însă nu așa cum trebuie, ci... în mână.

După ce au zăbovit puțin în jurul mașinii pentru ca Adrian Enache să-și ia geanta de pe bancheta din spate pe care ulterior și-a așezat-o pe umăr, cei doi au pornit hotărâți spre o clădire, fiul urmându-și tatăl cu atenție la doar câțiva pași, însă masca de protecție a lipsit în continuare.

Portofelul său nu a fost „afectat” de coronavirus

Chiar dacă pandemia de coronavirus reprezintă și o problemă economică, Adrian Enache pare să nu aibă o asemenea dilemă. Ba din contră, artistul este pus pe cheltuieli! Pe unele deloc mici!

Acum ceva vreme, faimosul artist și-a „ridicat moralul” în pandemie cu un cadou de mii de euro! Cântărețul a demonstrat că nu se uită la bani nici în vreme de criză, așa că a scos bancnotele din buzunare și și-a achiziționat o mașină scumpă de toată frumusețea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro