VIDEO PAPARAZZI / Marcel Toader a ajuns de nerecunoscut! Iată cu ce se ocupă la un aproape un an şi jumătate de la divorţul de Maria Constantin

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader (56 de ani) este, fără îndoială, un cuceritor veritabil! Fostul rugbyst a avut şase neveste, însă la aproape un an şi jumătate de la despărţirea de Maria Constantin, ultima sa soţie, celebrul bărbat pare că a renunţat la statutul de „Don Juan”.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Marcel Toader pe o terasă de fiţe din Capitală. Dacă de obicei se afişa în public cu câte o domniţă, de această celebrul bărbat a schimbat foaia. Fostul rugbyst a preferat compania unui prieten.

Vizibil relaxat, Marcel Toader a servit prânzul. Apoi, pentru mai bine de două ore, omul de afaceri a stat de vorbă cu amicul său. În tot acest timp, precum doi bărbaţi responsabili, afaceristul şi prietenul său au cosnumat doar apă.

Prietenii i-au dat ţeapă

Chiar dacă la terasă a părut într-o dispoziţie foarte bună, Marcel Toader nu are prea multe motive de burie. Recent, fostul rugbyst a dezvăluit că are de recuperat o sumă importantă de bani de la nişte persoane apropiate. Este vorba de 50.000 de euro. Pentru a-şi recupera banii, celebrul bărbat a anunţat că va apela la tribunal.

"Sunt două persoane pe care le-am împrumutat şi care nu au catadicsit să-mi mai întoarcă banii. Nu, este vorba de contracte de împrumut neonorate, bineînţeles, adică nu au mai dat banii înapoi. Da! Şi de prietenie şi în al doilea caz şi de o oarecare rudenie, da.  Eu nu aş vrea să îi pierd, pentru că sunt un tip înţelegător. Sunt o persoană care are bun simţ şi înţelegere, dar există şi la mine o limită, ca la tot omul, înţelegeţi? Păi în total, vreo 50 de mii de euro. Am făcut de toate până acum, am încercat, am tot încercat cu frumosul, dar degeaba? Nu că m-au supărat, dar e păcat pentru că sunt banii mei şi trece timpul şi eu am nevoie de bani, normal, ca orice om, nu vedeţi ce vremuri trăim", a declarat, în cadrul emisiunii Star Magazin, de la Antena Stars, Marcel Toader.

A iubit numai femei celebre

Până acum, Marcel Toader a fost căsătorit de şase ori, iar din „portofoliul” său nu au lipsit femeile celebre.

Prima lui soţie a fost o fraţuzoaică. După aceasta a urmat jucătoarea de tenis Cătălina Cristea, cântăreața Anamaria Ferentz, Diana Ghenu, Gabriela Cristea şi Maria Constantin.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Are cel mai năzdrăvan „cocoşel”! Un milionar celebru a dat frâu liber sentimentelor, iar organul său genital nu a mai avut astâmpăr

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Alex Chipciu se pregăteşte să devină tată pentru a patra oară! Primele imagini cu soţia fotbalistului însărcinată

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest