VIDEO PAPARAZZI / Are cel mai năzdrăvan „cocoşel”! Un milionar celebru a dat frâu liber sentimentelor, iar organul său genital nu a mai avut astâmpăr

+4 click pentru
galerie

Un milionar celebru, cunoscut pentru faptul că schimbă femeile ca pe şosete, se poate lăuda cu cel mai năzdrăvan „cocoşel”! Recent, bărbatul a fost protagonistul unor momente uluitoare.

Dan Petrache, "Don Juan"-ul care a sedus în ultimii ani mai multe fete jucăuşe din showbiz-ul autohton, are o nouă iubită! Milionarul este îndrăgostit nebuneşte şi nu se fereşte să dea frâu liber sentimentelor, nici măcar în public.

Cu câteva zile în urmă, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Dan Petrache în plină acţiune, alături de noua sa cucerire. Aflaţi într-un parc din Capitală, cei doi amorezi s-au sărutat nebuneşte, fără să ţină cont de faptul că în zonă se aflau copii şi bătrâni.

După acest oment pasional, celebrul bărbat a fost atenţionat de noua sa parteneră că „jucăria” sa a luat-o razna. Fără să stea pe gânduri, Dan Petrache a băgat mâna într-unul dintre buzunarele pantalonilor săi şi şi-a aranjat penisul.

Apoi, cu zâmbetele pe buze, cei doi îndrăgostiţi s-au plimbat romantic pe aleile din parc. Dornic să-şi impresioneze iubita din toate punctele de vedere, Dan Petrache a avut grijă de câinele de companie al acesteia. Ba mai mult, celebrul milionar a dus-o pe femeie acasă cu o maşină de lux.

A fost bătut pe litoral

În 2013, la Mamaia, într-un club de fiţe, Dan Petrache, fiul cunoscutului afacerist Adrian Petrache, zis „Şefu’”, a fost implicat într-un scandal monstru. După o bătaie ca în filme la care a luat parte şi Jimmy Tohme, un afacerist controversat, fiul celui poreclit „Şefu’” a ieşit foarte şifonat. Mai exact, acesta a fost purtat pe braţe de bodyguarzi după ce a încasat un pumn în plină figură.

„Am iesit în oras, aşa cum fac mereu, împreună cu prietenii mei. Si pentru că atunci când suntem la mare ne place să mergem într-un anumit local, ziua a început cu un prânz pe care l-am luat impreună cu mai multi prieteni în acel restaurant-bar. Spre seara insă, mai exact în jurul orei 19:00, la masă am rămas doar patru băieţi. Gălăgie, muzică… la un moment dat, l-am zărit pe unul dintre prietenii mei discutând cu un bărbat la o altă masă. Dupa gestică mi-am dat seama ca era vorba de o ceartă. Evident, m-am apropiat şi le-am spus băieţilor să ieşim afară, să nu fim priviţi de toată lumea din local. Dar nu am mai apucat să ieşim. Cel cu care se certa prietenul meu (despre care ulterior am aflat că se numeşte Jimmy Tohme) a început să spargă sticlele pe care le avea pe masă. Îmi aduc aminte că imediat au apărut bodyguarzii localului şi că, în îmbulzeala creată, unul dintre ei mi-a tras un pumn în gură. În concluzie, cine a bătut pe cine? Regret cele intamplate, îmi asum răspunderea gesturilor mele, cer scuze celor cărora le-am creat neplăceri în mod involuntar”, spunea la acea vreme Dan Petrache.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Alex Bodi a cedat în faţa „ispitei”! Bianca Drăguşanu a fost de faţă, dar nu a avut nicio reacţie

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Venirea Papei Francisc în România i-a creat probleme Mariei Constantin! Gestul din cauza căruia oamenii legii au luat-o în vizor pe vedetă

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro