VIDEO PAPARAZZI / Venirea Papei Francisc în România i-a creat probleme Mariei Constantin! Gestul din cauza căruia oamenii legii au luat-o în vizor pe vedetă

+4 click pentru
galerie

Vizita Papei Francisc în România a generat un val de emoţie, dar şi câteva probleme pentru mai multe persoane. Printre românii care au avut necazuri din cauza prezenţei Suveranului Pontif pe plaiurile mioritice se numără şi Maria Constantin. Din cauza unui gest banal, vedeta a fost luată în vizor de oamenii legii.

În ziua în care Papa Francisc a ajuns în Bucureşti, Maria Constantin şi-a croit drum chiar printr-o zonă care făcea parte din traseul pe care urma să-l străbată liderul Bisericii Romano-Catolice. Mai exact, aflată la volanul bolidului său, artista a mers la Universitatea de Muzică. Ajunsă la faţa locului, cântăreaţa şi-a parcat maşina pe un trotuar, însă imediat un poliţist îmbrăcat în haine civile a luat-o la rost.

Omul legii i-a comunicat Mariei Constantin că nu are voie să-şi lase maşina acolo şi i-a cerut să părăsească zona de urgenţă. Vizibil bulversată, vedeta a discutat cu poliţistul respectiv câteva minute, însă nu a reuşit să-l înduplece pe acesta. Neavînd de ales, artista a plecat din acel perimetru.

Din lipsă de soluţii mai bune, Maria Constantin şi-a parcat bolidul în dreptul unei treceri pentru pietoni. Din fericire pentru ea, poliţiştii aflaţi în zonă era prea ocupaţi cu sosirea Papei în România, aşa că niciunul nu a observat gestul ei. Totuşi, paparazzii Spynews.ro au fost pe fază şi au filmat-o pe celebra interpretă.

Apoi, bucuroasă că a găsit un loc în care să-şi parcheze maşina, Maria Constantin a coborât din automobil şi s-a îndreptat spre Universitatea de Muzică.

Citeşte şi: VIDEO EXCLUSIV / Aşa arată viaţa după despărţire! Primul lucru pe care l-a făcut Marian Drăgulescu după ce s-a aflat că a divorţat

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Are tupeu pe terenul de fotbal, dar stai să vezi de ce e în stare în trafic! Gabi Torje a sfidat Codul Rutier şi şi-a văzut de treabă

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro